Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

Avocatul Poporului, miercuri, la Satu Mare

avocatul poporului

Biroul Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului, vă desfăşura audienţe la Satu Mare, în data de 17 februarie, de la ora 11.00, în sala mică de ședințe a Prefecturii Satu Mare, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din acest judeţ. Spoate adresa instituţiei Avocatul Poporului orice persoana fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti.

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzâierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexeaza actele doveditoare (în copie).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sistemul cardurilor de sănătate a picat din nou. Medicii și farmaciile, nevoiți să lucreze după vechiul model

UPDATE: Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat în jurul orei 10.15 că sistemul este funcțional. ”Echipa tehnică a...

Închide