Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Diana Dragoș și Giampaolo Picucci au adus Broadway-ul la Satu Mare

broadway2Seara zilei de joi a fost una plină de șarm, senzualitate și aer Hollywoodian.Unul din pub-urile sătmărene cu renume pentru evenimentele culturale pe care le găzduiește –„District15” – a adus pe scena sa un spectacol de Broadway în toată regula – „Viața secretă a lui Marilyn Monroe”.

Cei care au dat viață musical-ului sunt Diana Dragoș și Giampaolo Picucci, două tinere talente despre care știm că nu se află la prima prestație de acest gen; „Viața secretă a lui Marilyn Monroe” a fost cel de-al treilea spectacol din categoria musical și cabaret susținut de cei doi, reluat la cererea publicului.

Timp de aproape o oră și jumătate au fost prezentate momentele cele mai importante din viața celebrei actrițe de la Hollywood, povestea în sine fiind narată de actrița Anca Similar. Piesa s-a desfășurat în două acte, regia, coregrafia și costumele aparținându-le în totalitate Dianei și lui Giampaolo.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și „District 15”, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Satu Mare.

Despre Diana Dragoș și Giampaolo Picucci știm că sunt absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, însă dar nu se opresc doar la atât. Sunt interpreți vocali, balerini și actori de musical, performând nu doar la nivel local, ci și pe scenele din Germania, Italia sau China. Repertoriul lor cuprinde musical-uri cu puternic impact internațional, dintre care menționăm  „Wicked”, „Phantom Of The Opera”, „Jesus Christ Superstar”, „Grease”, „Chicago”, „Mamma Mia”.

broadway1

Diana Dragoș s-a dedicat studiului viorii încă din copilărie, dar cântă și la chitară. Este cunoscută publicului sătmărean și pentru participarea la festivalul-concurs „Muzica Inimii Mele”, în 2014 obținând locul al III-lea.

Giampaolo este originar din Italia, stabilindu-se în Satu Mare în anul 2010. S-a remarcat încă de atunci, obținând trofeele „Steaua Sătmarului ” (ediția 2010) și ulterior „Muzica Inimii Mele” (2014). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.