Ultima actualizare: azi, 17:19
Locale

Branduri renumite la Satu Mare Shopping Plaza. Vezi când se deschide centrul comercial

satu-mare-shopping-plazaBranduri renumite de fashion și-au amenajat magazinele din cadrul Satu Mare Shopping Plaza, cel mai nou centru comercial din oraș care-și va deschide în curând porțile pentru sătmăreni.

Potrivit managerului Satu Mare Shopping Plaza, Radu Bud, aici vor fi deschise magazine ale unor brand-uri precum  Bossini, H&M, Leonardo, Kenvelo, Lee Cooper, PEPCO, Time Out, EDM Store, MayoChix, Festiland, dar și magazinele de telefonie mobilă Vodafone sau One Mobile. Totodată, în cadrul centrului comercial vor amenaja spații comerciale și întreprinzători din județele Satu Mare și Maramureș.

Tot în cadrul Satu Mare Shopping Plaza este amenajată sala de sport  ”Fitness Energy Cardio Club”, dotată cu piscină interioară, dar și clubul de dans Passion for Salsa. De asemenea, există și un cinematograf pentru care a fost semnat un contract cu Cinema One.

Vor mai fi amenajate două cafenele, un food court, iar la subsolul centrului comercial la dispoziția clienților vor fi amenajate două parcări subterane. ”În momentul de față, peste 90% din cei 12.500 de metri pătraţi disponibili sunt ocupați și avem speranța că până la deschiderea oficială vor fi ocupate toate spațiile”, a mai spus Radu Bud.

lee cooper

Satu Mare Shopping Plaza va fi deschis oficial în data de 3 martie cu începere de la ora 12.00. Tot atunci își vor inaugura magazinele și retailerii. Centrul comercial este amplasat la Cap Pod Golescu.

pepco

9 comentarii

 1. Victor Munteanu Răspunde

  abia astept sa vad si asta

 2. Vasile Răspunde

  Alt mall fara parcari…la subsol sunt parcari pt cei cu apartamente din imobilul respectiv… doar lucruri facute fara cap la sm…

 3. pirike din 17 Răspunde

  Felicitari familiei BUD , se poate si fara aranjamente cu COICA , bravo lor

 4. george Răspunde

  sa vedeti circulatie blocata pe pod ,pentru ca se va parca de la urcarea pe pod pana pe la jumate podul deoarece parcarea subterana este a alocatarilor….hehehehehehe bravoooo…..bine gandit !!!!!!

 5. Canigula Răspunde

  Pai da…n-or fi locuri de parcare, ca-n parcarea din imediata apropiere era musai sa rasara o ciuperca cu turla.

 6. DAC Răspunde

  Caricatura de mall, fara locuri de parcare, fara un fast food de renume gen KFC, dor H & M insuficient, asteptam in Satu Mare un mall adevarat. Asa cu a zis Blaga, Satu Mare a ramas e loc in ceea ce priveste infastructura si dezvoltarea orasului…

 7. Emilia Emily Răspunde

  Sant curioasă ce preturi vor fi

 8. Emilia Emily Răspunde

  Sant curioasă ce preturi vor fi

 9. Emilia Emily Răspunde

  Sant curioasă ce preturi vor fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.