Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Concert Direcția 5, cadou din partea primarului pentru sătmărence

directia-5Cunoscuta trupă Direcția 5 va susține un concert la Satu Mare la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul va avea loc în data de 4 martie, de la opra 18.00, și este practic un cadou oferit de primarul Dorel Coica pentru toate sătmărencele de Ziua Femeii. Concertul va fi deschis de tenorul sătmărean Nagy Norbert. 

Intrarea la concert este gratuită și se face pe bază de invitație care poate fi ridicată de la sediul Primăriei Satu Mare, de la primar sau de la consilierul acestuia, Natalia Covaci. După cum spunea chiar primarul Dorel Coica, accesul în sală va fi permis doar femeilor. 

7 comentarii

 1. Leonard Capraru Răspunde

  Domnule Primar !!De ce nu concerteaza in p=ta 25 Octombrie astfel incat sa poata participa un numar cat mai mare de spectatori???

  • carcotas Răspunde

   Cum de ce?Asa n-ar mai trebui invitatii iar ,,legatura” cu binefacatorul nu s-ar face in mintea doamnelor.Manipulare ieftina(Dorel Costel zice ca-i gratis…)

 2. Aurel Răspunde

  Is tare curios ca domnu Cojac din ce bani finanteaza acest concert?? Plateste din salarul lui propriu, sau practic iarasi din banii nostrii, si se lauda ca el le ofera femeilor cadou… Ciudat ca devine asa de activ inaintea alegerilor, si in 4 ani nu a facut nimic, si amu din senin este timp si bani pentru tot ce nu a facut in 4 ani.

 3. Mircea Pop Răspunde

  mda…sa vad alegerile viitoare…domnule COICAAAA unde e satu mare pe langa baia mare????de ce fug satmareni in weekend la baia mare???pt ca satu mare e un oras egal cu 0

 4. D.D Răspunde

  Perfect! Alti bani din bugetul local cheltuiti pe lucruri inutile…

 5. Pop Ioan Răspunde

  Fugiti,oameni buni,la finante sa va platiti impozitele.Coica are mare nevoie de bani.Ziceau ca nu s-au marit.Eu nu am constatat.Am “donat” cu 80 Ron mai mult.

 6. Doina Sabou Răspunde

  daca tot ededicat pentru femei de ce trebuie invitati bani aruncati pe fereastr si pentru invitatii sa-u doamnele dsus puse nu pot intr anu-mai cu invitatii deja e descriminare oricum e rezervat la toate spectacolele locuri pentru invitati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.