Ultima actualizare: azi, 20:57
DRM
Locale

Concerte în week-end la Satu Mare marca GM Zamfirescu

Afis 26 februarieSeria concertelor organizate de Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Primăria și Consiliul Local Satu Mare continuă. Săptămăna aceasta vor fi prezenți la District 15 îndrăgita trupă sătmăreană XXL Band dar și mai tinerele trupe ASH și Black River Blues Band.

Probabil cea mai îndrăgită trupa pop-rock din Satu Mare, XXL Band, va susține în 26 februarie un concert în District15, începînd cu ora 21. Avand în componență muzicieni talentați, cu multă experiență precum Adrian Brodi-voce, bass, Ioana Roatiș  șiAdelina Iovu – voce, Mircea Deac – chitara, Călin Damșe – clape și Csabi Fisar – tobe, XXL Band reușește să îmbine mai multe stiluri muzicale. Pe lîngă cunoașterea și stăpânirea instrumentelor aceștia plusează cu un repertoriu extrem de divers dar și cu carismă și popularitatea câștigată de-a lungul anilor.

Afis 27 februarie

În 27 februarie, aceeași locație va găzdui ASH și Black River Blues Band, două trupe tinere formate din muzicieni talentați care abordează genul rock clasic, blues până la rhythm&blues. Modești, harnici și muncitori în sălile de repetiții, Ash Band și Black River Blues Band au cules ropote de aplauze și admirația publicului prezent la concertele lor.

Rezervările pentru cele două concerte se fac la telefon 0755 970 374. Alte detalii găsiți și pe pagina evenimentelor pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prins de jandarmi în timp ce încerca să spargă o mașină

Un bărbat din Satu Mare ar putea fi cercetat penal pentru distrugere după ce  a fost surprins de jandarmi în...

Închide