Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Prins de jandarmi în timp ce încerca să spargă o mașină

furt masinaUn bărbat din Satu Mare ar putea fi cercetat penal pentru distrugere după ce  a fost surprins de jandarmi în timp ce forţa portiera unui autoturism parcat într-un loc public din Satu Mare.

Este vorba de un localnic în vârstă de 46 de ani care, la  sfârşitul săptămânii trecute a fost  oprit de un echipaj de  jandarmerie în timp ce forţa portiera unui autoturism, parcat pe strada Marsilia din municipiul Satu Mare. După ce  a fost avertizat de jandarmi să  înceteze activitatea,  bărbatul a fost oprit, iar din spusele acestuia a reieşit faptul că intenţionase să sustragă bunuri din respectivul autoturism. A fost contactat proprietarul vehiculului care, a constatat că portiera din  faţă prezenta urme de forţare, iar încuietoarea nu mai funcţiona.

În aceste condiţii, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.