Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Două incendii izbucnite ieri seară la Carei și Vama. La unul dintre ele focul a fost pus inteționat

pompieri_incendiuPompierii sătmăreni a intervenit ieri pentru limitarea şi stingerea a două incendii, urgenţele fiind anunţate prin apelul unic 112. Forţele de intervenţie ale Secţiei de Pompieri Carei au intervenit în jurul orei 20.40 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localităţii Carei, unde ardea funinginea şi depunerile din interiorul coşului de fum al unei locuinţe, existând pericolul extinderii focarului la întreaga clădire.

Apoi, în jurul orei 21:34, pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, în colaborare cu pompierii voluntari ai SVSU Vama, au intervenit de urgenţă în localitatea Vama pentru lichidarea unui incendiu la o căpiţă de fân. Au ars aproximativ 300 kg. de fân şi s-au degradat alte aproximativ 300 de kg., neexistând pericolul propagării incendiului la alte obiective.  În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Casting pentru dansatori și instrumentiști la Satu Mare. Se dorește înființarea unui ansamblu al județului

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare va organiza, în scurt timp, un casting pentru dansatori și...

Închide