Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Expoziție internațională de artă fotografică, la Carei

vernisaj fotoFotoclub „Vasile Vénig László” din Carei vă invită duminică, 7 februarie 2016, de la ora 12.30 în Sala de expoziții de la parterul castelului Károlyi din municipiul Carei la vernisajul expoziției internaționale de artă fotografică, ediția a XV-a, realizată de Asociația Artiștilor Fotografi Maghiari de pretutindeni.

Fotografiile prezente în expoziție sunt participante la Salonul de Fotografie organizat de asociația maghiară și au fost expuse pentru prima dată anul trecut în luna august, la Budapesta. După expoziția din capitala Ungariei fotografiile au fost prezentate publicului din mai multe localități aflate în bazinul Carpatic precum Dunajská Streda (Slovacia), Komárno (Slovacia), Nové Zámky (Slovacia), Levice (Slovacia), Štúrovo (Slovacia) și Cristuru Secuiesc (România).

Evenimentul este organizat de Fotoclub „Vasile Vénig László” Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Turism Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziția va fi deschisă două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
ATENȚIE! O casă stă să se dărâme. Strada Kogălniceanu, închisă (FOTO)

UPDATE: În clădire locuiau trei familii care au fost evacuate. Primarul Dorel Coica a declarat că familiile au primit alte...

Închide