Ultima actualizare: azi, 10:30
DRM
Locale

ATENȚIE! O casă stă să se dărâme. Strada Kogălniceanu, închisă (FOTO)

casa daramata Satu Mare (1)

UPDATE: În clădire locuiau trei familii care au fost evacuate. Primarul Dorel Coica a declarat că familiile au primit alte locuinţe, clădirea urmând să fie demolată.

 

Strada Mihail Kogălniceanu din Satu Mare a fost închisă în această dimineaţă de către echipaje ale Poliţiei Locale după ce peretele unei case şi o parte a acoperişului s-au prăbuşit în drum.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. La faţa locului s-au deplasat echipe de la Primărie şi Inspecţia în Construcţii pentru a evalua situaţia. Urmează cel mai probabil ca imobilul să fie pus în siguranţă iar strada să fie redeschisă.

Conform primelor informaţii, clădirea aparţine Primăriei iar în ea, pe lângă persoane cu probleme sociale, s-ar fi adăpostit şi oameni ai străzii.

Vom reveni cu detalii.

6 comentarii

 1. Vonet Cornel Răspunde

  Buna
  Nu este de mirare,pentru ca eu locuiesc in imobilul primariei de pe str.Decebal nr10 in centrul orasului,al carui acoperis este tot cu gauri si distrus in urma grindinei de anul trecut,tavanele stau sa cada fiind imbibate cu apa,la fel si tencuiala extetioara.
  Am facut sesizatii dar nimeni nu te baga in seama.
  Pana inainte de grindina am reparat acoperisul din bani mei,dar nu mai am din ce fiind ca sunt pensionar.
  Desi suntem mai multi locatari in aceasta cladire,care de fapt este a primariei,nu intereseaza pe nimeni.

 2. Marius Răspunde

  In cazul cladirii cu scanduri din str. Rândunelelor se invoca ca nu e a primariei de aia nu se face nimic, nici in cazul asta nu se face nimic?? Ca din cate scrie caldirea e a Primariei. Luati fratilor la rand toate cladirile vechi si reabilitatile ca sunt programe europene. Mai e si cladirea aia din spatele Aurora.

 3. Dani Răspunde

  Cladirea cu scanduri din str. Randunelelor nu se face ca nu e a primariei. Bine, dar asta e a primariei, de ce nu s-a facut? Reabilitati fratilor cladirile vechi ca sunt bani europeni. Mai e si cladirea din spatele Aurora.

 4. Unu' Răspunde

  In niciun oras din lume, cazurile sociale nu locuiesc in centrul unui oras! Cele mai scumpe chirii sunt in zonele central!
  Mutati toate cazurile sociale in blocurile de la periferie, reabilitati cladirile din centru si inchiriati-le pe bani frumosi!
  E plin centrul de “cazuri sociale”!!

 5. Satmareanul Răspunde

  Atentie! Jumatate din cladirile din centrul istoric al orasului stau sa se darame, pentru ca noi avem cea mai penala conducere la nivelul orasului, si nu au facut nimic pentru ele (sau nu stiu sa faca). In timp ce vecinii nostri (Baia Mare) au reabilitat tot orasul, nu doar centrul istoric … Traiasca Coica in frunte cu PSD!

 6. lala Răspunde

  Strada Petofi,Petru Bran cel putin 40 de cazuri sociale puscariasi,traficanti de droguri,furturi de pe card in Beligia si in UE.cand nu au bani te ameninta cu moartea,fura din centru,din curtea vecinilor.Singura solutie sa scapam de ei e grindina si natura ca sa se prabuseasca casa!!In padure cu ei!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Crimă? Bărbat mort găsit pe câmp la Păulești

Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort pe câmp în Păulești. Cadavrul a fost descoperit de un...

Închide