Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Minor, prins la furat de cereale alături de trei adulți

hoti-minori-la-brad1360671919Trei adulţi şi un minor, bănuiţi de savîrşirea unui furt de cereale dintr-un depozit din comuna Acâş, au fost identificaţi de poliţişti la două zile după producerea infracțiunii.

 Astfel, în ziua de 16 februarie, poliţiştii Secţiei Rurale Taşnad au fost sesizaţi  de către proprietarul unui depozit de cereale din comuna Acâş despre faptul că în perioada 13-16 februarie  i-a fost furată o cantitate importantă, de aproximativ 1.000 kg, de porumb boabe.

În urma cercetărilor efectuate, coroborate cu urmele prelevate de criminalişti, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad au reuşit identificarea lui Marton K. de 55 de ani, Iosif F. de 25 de ani, Mozes F. de 20 de ani şi a minorului B.F. de 15 ani, toţi din comuna Acâş.

Aceştia, în noaptea de 14 spre 15 februarie, după o înțelegere avută în prealabil,   printr-un geam  al depozitului căruia i-au dislocat scândurile, au furat porumb boabe pe care l-au încărcat  în saci şi l-au transportat cu un atelaj la domiciliul unuia dintre ei.

 În cauză s-a produs un prejudiciu de aproximativ 800 lei, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.