Ultima actualizare: azi, 08:47

Horoscop

Horoscopul ASTERIAN: Cele 27 Palate astrologice greco-romane

horoscop asterianCele 27 de zodii ale zodiacului asterian influenteaza cele 12 zodii traditionale pe care le cunoastem. Acest sistem zodiacal a fost elaborat de catre Jade Sol Luna, in urma unor studii extinse de astrologie si mitologie greco-romana. Acest sistem de 27 de semne isi au astfel originea in mitologia antica si ne pot aduce o si mai mare claritate asupra particularitatilor noastre si potentialelor noastre calatorii si alegeri in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Dioscuri (13 aprilie – 26 aprilie)

Dioscuri se numeau in mitologia greacă cei doi frați, Castor si Polux, fiii lui Zeus, nascuti din unirea acestuia cu Leda. Persoanele nascute in Zodia/Palatul Dioscuri sunt pline de zel, de energie debordanta si au mult curaj. Sunt persoane atragatoare si elegante. Gandesc si actioneaza cu rapiditate. Le place sa se implice in mod constant in noi proiecte si nu pot sta locului. Sunt atragatori, sunt blanzi si foarte protectori cu cei pe care ii iubesc.

Persoanele Dioscuri adora interactiunile pozitive, dar uneori, incapatanarea aduce necazuri in relatiile cu cei din jur.

Zodia greco/romana Dioscuri este Zodia pionierilor, a inventatorilor, a exploratorilor, este zodia eroilor si a celor neinfricati. Nerabdatori si cu energie vitala debordanta. Pot fi de aasemenea iresponsabili si nerecunoscatori.

Horoscopul ASTERIAN: Hades (27 aprilie – 10 mai)

Acest palat indica capacitati creative debordante si inteligenta deosebita. Persoana aflata in Zodia Hades este inteligenta, punand tot timpul la indoiala concepte si ideologii.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte loiale sistemului lor de valori si nimeni si nimic nu le pot convinge sa renunte la idealurile lor, la felul lor de a fi. De asemenea, persoanele nascute in Zodia Hades sunt foarte creative si au inclinatii artistice.

Aceste persoane pot sa intampine anumite greutati in viata, dar doar pentru a le depasi si pentru a gasi iluminarea. Sunt persoane inteligente si iubitoare, foarte de incredere, pe care te poti baza.

Horoscopul ASTERIAN: Vesta (Hestia) (11 mai – 23 mai)

Vesta este cunoscuta ca si steaua focului si este un simbol al fortei, al focului interior, al puterii. Vesta este un Palat al energiei feminine, are nevoie de forte externe care sa ii activeze energia debordanta.

Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte energice, ambitioase si usor dominatoare. Au o minte agera, au darul vorbirii si sunt foarte sarmante.

Sunt de-a dreptul magnetice! Stiu sa cucereasca si sa isi indeplineasca obiectivele cele mai arzatoare. Succesul le este destinat si cu forta si determinarea lor, ii inspira si pe cei din jurul lor.

Sunt foarte iubitori fata de prieteni si familie, iar latura lor protectiva si-o manifesta adesea. Iubesc calatoriile si sa traiasca bine. Este posibil sa treaca prin perioade stralucite din punct de vedere financiar si perioade cand peird tot, din cauza nechibzuintei si impulsivitatii.

Horoscopul ASTERIAN: Pasifea (24 mai – 6 iunie)

Cei nascuti in semnul greco-roman Pasiphae sunt foarte legati de ritmul naturii, sunt buni poeti, agricultori sunt buni vorbitori. Acest Palat indica vointa puternica si nevoia celor nascuti sub influenta sa, de a se manifesta in moduri creative.

Este zodia Lunii si precum ea, cei nascuti in Zodia Pasiphae sunt seducatori, superbi, eleganti. De asemenea au un sex-apeal magnetic. Nu vor ezita niciodata in a-si folosi carisma pentru a reusi ceva.

Aceasta zodie indica o persoana pasionala, foarte atragatoare si seducatoare. Aceste persoane iubesc arta si copiii. Au uneori tendinta de a fi materialiste si usor superficiale. Nu le place sa interactioneze cu aceia pe care nu ii considera ca facand parte din standardele lor.

Horoscopul ASTERIAN: Prometeu (7 iunie – 20 iunie)

Cei nascuti in Palatul astrologic al lui Prometeus iubesc viata in toate aspectele ei. Sunt mereu in cautarea frumusetii dinjur si din oameni. Acest palat vorbeste despre curiozitate si nevoia de a cauta raspunsuri. Acesti oameni sunt mereu in cautare de nou, de ceva briliant care sa le excite simturile.

Persoanele nascute in Zodia greco-romana Prometeus sunt blande si gentile si in preajma carora iti place sa stai. Sunt devotati mamelor lor si familiei in general.

Multi cercetatori si oameni de stiinta sunt nascuti in aceasta zodie, dar si calatori, aventurieri. Ei vor sa experimenteze noul si descoperirile, din toate punctele de vedere, de aceea sa nu va mire daca ii gasiti adesea pe cei nascuti in aceasta zodie, in tot felul de aventuri romantice.

Horoscopul ASTERIAN: Tifon (21 iunie – 4 iulie)

Acest semn astrologic greco-roman semnifica transformarea, regenerarea si fertilitatea. Transformarea este esentiala in procesul de regenerare. Persoanele nascute in acest Palat sunt echilibrate si cu o personalitate gentila. Au capacitatea de a fi foarte empatice si intelegatoare fata de cei din jur.

Persoanele nascute in aceasta zodie reusesc ca, in situatiile dificile, sa isi directioneze toata energia pentru a schimba realmente cursul unei istorii negative, in ceva pozitiv! Pentru ca ei cred in puterea transformatoare si in energia naturii.

Sunt persoane cares stiu sa invoce si sa creeze noul. Sunt de obicei lideri si formatori de opinie, sunt incredibil de deschisi si de buni comunicatori.

Horoscopul ASTERIAN: Artemis (5 iulie – 18 iulie)

Palatul astrologic al lui Artemis vorbeste despre energie si vitalitate. Cei nascuti in aceasta zodie sunt inspirati si curajosi.

Este un Palat care da puteri intelectuale, idealuri si ambitie. Cei nascuti in aceasta zodie au de asemenea, inclinatii spirituale. Sunt persoane pe care le putem gasi implicate in activitati umanitare. Sunt persoane foarte sincere, care nu isi tradeaza niciodata inima si chemarea intuitiei.

Pot fi jurnalisti, actori sau scriitori absolut brilianti, au capacitatea aceasta de a intelege lumea in toata complexitatea ei si de a o traduce si celorlalti. Cei din jur se simt foarte norocosi sa ii aiba aproape. Au energie puternica si resurse interioare nesecate. Sunt fermecatoare si iertatoare, acestea fiind doua calitati rare… Farmecul aparte nu le alimenteaza un ego fals.

Horoscopul ASTERIAN: Zeus (9 iulie – 1 august)

Cei nascuti in Palatul astrologic al lui Zeus sunt caracterizati de o putere interioara incredibila, sunt perseverenti, sunt protectori si grijulii. Este considerata a fi una dintre cele mai bune zodii. Sunt inteligenti si spirituali. Atrag in jurul lor bogatie si multe satisfactii.

In acelasi timp, impart din bogatiile lor cu cei mai necajiti. Le place sa se implice in activitati de ingrijire, de ajutor social. Sunt oameni care gandesc situatiile de viata in profunzime, au inclinatii filosofice.

Aceasta este o zodie a bunatatii si a grijei fata de ceilalti. Sunt adesea si persoane foarte religioase, sunt convetionale si foarte saritoare. Uneori au tendinta de a fi arogante, aratandu-se superiori fata de cei care nu le impartasesc sistemul de valori.

Horoscopul ASTERIAN: Hidra (2 august – 15 august)

Forta Hidrei poate fi intuita chiar din denumirea ei. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt dotate cu un temperament debordant. Au foarte multa incredere in ele insele sunt persoane care traiesc viata intens si uneori, chiar, periculos. Devin foarte competitive si fac orice sa ajunga acolo unde isi doresc. 
Au de asemenea, o intelepciune innascuta care ii influenteaza pe toti cei din jurul lor. Au talente in toate domeniile care implica comunicarea. Palatul Hidrei este unul dintre cele mai puternice.
Cei nascuti in aceasta zodie au o personalitate magnetica sunt foarte destepti si au viziune larga asupra lumii. Sunt ambitiosi si cutezatori.

Horoscopul ASTERIAN: Persefona (16 august – 29 august)

Persefona este cunoscuta pentru stralucirea ei. Cei nascuti sub aceasta zodie sunt cunoscuti pentru nobletea lor, pentru gentilete si bunatate. De asemenea, au un gust rafinat pentru frumos si de asemenea apreciaza oamenii buni. Le place sa se inconjoare de astefle de oameni. In aceasta zodie s-au nascut mari conducatori. Cei nascuti in aceasta zodie au talente innascute de conducatori. De asemene, pretuiesc foarte tare valorile familiei.

Uneori, persoanele din acest Palat astrologic pot demonstra aroganta si egoism, in functie de modul cum au fost crescuti. Cei nascuti in Zodia Persefonei sunt nobili, ambitiosi, eminenti. Au o perspectiva pozitiva asupra vietii care ii ajuta in ascensiunea lor pe culmile succesului.

Horoscopul ASTERIAN: Bacchus (30 august – 12 septembrie)

Bacchus reprezinta simbolul creatiei. El aduce unitate si provoaca creatia, la toate nivelurile existentei. Simbolul acestui Palat este un pat sau un hamac, sugerand relaxarea si odihna. Acest palat vorbeste despre casatorie.

Persoanele care fac parte din aceasta zodie se concentreaza mult pe norocul lor innascut. Acesti oameni sunt stralucitori si caracterizati de un optimism molipsitor. Ei iubesc viata de familie si astfel cei din Palatul sau Zodia lui Bacchus sunt bine-cuvantati cu o viata de familie reusita si cu copii buni. Sunt inclinati spre arte frumoase, astfel incat, aceasta zodie a dat lumii multi artisti de seama.

Acesti oameni au in general un bun-gust desavarsit. Iubesc tot ceea ce le aduce confort, relaxare si fericire.

Horoscopul ASTERIAN: Himeneu (13 septembrie – 25 septembrie)

Acesta este al-12-lea semn al Zodiacului Greco-Roman. Himeneu era Zeul Casatoriei. Nativii nascuti in acest Palat sunt de asemenea inclinati catre viata de familie si tot ceea ce deriva de aici. Ei au nevoie de uniune, de siguranta pe care o familie iubitoare si un camin primitor, le ofera. Uneori, nevoia lor prea mare de comuniune, ii face sa ramana prinsi in relatii disfunctionale pe termen lung.

Cei nascuti in aceasta Zodie sunt primitori si deschisi fata de oameni. Iar felul pozitiv prin care comunica cu oamenii, le aduce succes in parteneriate si in afaceri. Sunt diplomati desavarsiti si au un sistem de valori bine definit, de aceea inspira incredere si autenticitate.

Horoscopul ASTERIAN: Helios (Soarele) (26 septembrie-12 octombrie)

Simbolul acestei zodii este mana sau pumnul. Cei nascuti in aceasta zodie primesc capacitatea de a-si indeplini telurile. Zeul grec Helios, de altfel, este cunoscut pentru curajul sau. Era fermecator precum soarele si foarte intelept.

Persoanele nascute in acest Palat sunt inteligente, sunt fermecatoare si ii fac pe cei din jur sa se simta bine in preajma lor. Totusi, au dificultati atunci cand vine vorba de a-i ierta pe ceilalti.

De asemenea, cei nascuti in Palatul lui Helios sunt persoane foarte pricepute si talentate la orice fel de munca care implica lucrul cu mainile.

Horoscopul ASTERIAN: Vulcan (13 octombrie – 22 octombrie)

Vulcan a fost o veche divinitate romana, identificata de timpuriu cu Hefaistos din mitologia greaca. Vulcan, fiul lui Jupiter si al Iunonei, era considerat zeul focului. Vulcan este cel mai cunoscut mester al dinastiei zeilor greco-romani.

Palatul lui Vulcan este a 14- zodie a acestui horoscop. Persoanele nascute sub influenta acestui zeu sunt fascinante si se disting de multime prin ceea ce spun, fac sau gandesc. Adesea, aceste persoane arata foarte bine si cuceresc si prin aspectul fizic. Datorita inteligentei lor, au talente strategice si in dispute intelectuale isi construiesc cu maiestrie argumentele, adesea fiind imbatabili.

Au talente artistice pe care le folosesc mai degraba in viata de zi cu zi. Pot fi buni arhitecti sau designeri de bijuterie. Persoanele din Palatul lui Vulcan detesta superficialitatea si chiar si in relatiile amoroase, cauta legaturi de substanta.

Horoscopul ASTERIAN: Favonius (23 octombrie – 5 noiembrie)

Favonius era zeul grec al vantului de vest. Palatul lui Favonius este palatul aerului, vantului si brizei. 
Persoanele nascute in acest Palat sunt deosebit de inteligente, meditative si profunde. Ei invata cu usurinta si dedicatie. Fiind patronati de Zeul Vantului, cei nascuti in aceasta zodie primesc calitatea unei gandiri iuti si capacitati de a se adapta cu usurinta situatiilor.

Sunt persoane sensibile si rezonabile cu care iti face placere sa ai o discutie. Au tendinta de a fi usor negativiste si prea melancolice, retragandu-se adesea in singuratatea lor.

Horoscopul ASTERIAN: Ares (6 noiembrie – 18 noiembrie)

Cei nascuti in acest Palat se bucura de influenta lui Marte asupra lor, care era cunoscut in antichitate ca Zeul agriculturii si a primaverii

Persoanele nascute in acest Palat au capacitatea de a indura orice obstacol cu darzenie si inteligenta. Sunt persoane puternice si pline de viata, pe care te poti baza. In iubire, sunt pasionali precum focul si daruiesc fara rezerve. „Totul este drept in Razboi si Dragoste.”, este moto-ul lor.

Persoanele nascute in acest palat nu sunt caracterizate de diplomatie, dar reusesc sa incheie parteneriate eficiente si de succes, adesea, datorita abilitatilor lor de buni comunicatori.

Horoscopul ASTERIAN: Urania (19 noiembrie – 1 decembrie)

Oamenii nascuti in Zodia Uraniei, sau in Palatul cu acelasi nume, sunt extrem de populare. Ei au abilitatea de a se intelege bine cu oamenii din jurul lor. Sunt foarte iubitori si loiali fata de cei pe care ii iubesc. Iubesc de asemenea sa calatoreasca, se simt cel mai bine in spatii multi-culturale, se lasa inspirati de frumusetile lumii si ii fascineaza diversitatea.

De asemenea, cei nascuti in aceasta zodie au o latura mistica. Persoanele nascute in acest Palat sunt cu adevarat magice! Au inclinatie spre filozofie si au o cultura generala vasta.

Relatiile lor romantrice sunt neobisnuite si extrem de pasionale, de parca povestile lor ar fi file de romane.

Horoscopul ASTERIAN: Pan (2 decembrie – 14 decembrie)

Palatul lui Pan tine intre portile sale vibratia gloriei si a intelepciunii. Persoanele nascute in aceasta zodie vin pe lume cu o intelepciune inascuta. Sunt oameni minunati, impresioneaza prin cuvintele lor, prin viziunea matura si ineteligenta. Astfel, ajung sa fie foarte respectati in cadrul familiei si mai apoi grupurilor din care fac parte.

Ori de cate ori au nevoie in viata, persoanele din acest Palat pot invoca Puterea zodiei lor, cerand indrumare si claritate. Ei au potential incredibil de a depasi frica, de a gasi solutii eficiente la situatii care apar. Cei din Palatul lui Pan ii ajuta si pe ceilalti cu mare daruire, au inima mare si capacitatea lor de a oferi, pare un izvor nesecat. Acesti oameni sunt un dar pentru Umanitate.

Horoscopul ASTERIAN: Hecate 15 (decembrie – 27 decembrie)

Acest Palat semnifica spiritul rational, logic. Persoanele din acest Palat sunt foarte practice, prefera ca lucrurile sa fie facute dupa niste reguli coerente si detesta ignoranta.

Acesti oameni au capacitati innascute de a fi lideri. De asemenea, reusesc sa se mentina tari din punct de vedere emotional, astfel incat pot lua „la rece” niste decizii eficiente.

Sunt persoane muncitoare. Muncesc din greu nu doar in domeniul activitatilor, lor ci muncesc cu dedicatie si sa isi cladeasca o familie, o relatie romantica sau de prietenie. Ei stiu ca pentru a avea rezultate, trebuie sa dai. Isi calculeaza astfel, fiecare pas spre reusita.

Horoscopul ASTERIAN: Ceto 28 (decembrie – 9 ianuarie)

Zeul marin Ceto aduce energia independentei si a frumusetii, in Palatul lui. Asa cum apa ne purifica ori de cate ori ne imbaiem, la fel, nativii acestei zodii, simt nevoia sa se imbunatateasca mereu si mereu. Sa evolueze. Sa se redescopere. Sa isi gaseasca potentialul si sa nu se lase batuti niciodata.

Acesti oameni au gratie si farmec. Stiu sa se indrepte cu usurinta catre telurile lor. Pot demonstra multa putere psihica si claritate. Iubesc sa iubeasca si sa fie iubiti.

Ii inspira calmitatea naturii si plimbarile lungi ii ajuta sa se reconecteze cu ei insisi, aceasta fiindu-le ce amai buna terapie.

Horoscopul ASTERIAN: Natura (10 ianuarie – 22 ianuarie)

Persoanele nascute in acest Palat sunt meditative, introspective si au viata interioara intensa. Au o rabdare de nezdruncinat si absolut intotdeauna stiu ce isi doresc. Sunt lideri innascuti si le place sa fie in frunte. Adora gustul succesului si au integritate. Nu vor renunta niciodata la ceva ce si-au propus si astfel ii inspira si pe cei din jurul lor, catre acelasi gen de atitudine.

In iubire, urasc sa fie umiliti. Nu vor fi ei niciodata aceia care vor ceda, nu vor sta niciodata acolo unde nu sunt doriti si considera ca cea mai mare putere este aceea de a nu suferi cand nu sunt iubiti. Stiu ca auto-respectul este cea mai importanta unealta in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Apolo 23 (ianuarie – 4 februarie)

Apolo reuseste sa ii aduca pe oameni impreuna si ii ajuta sa isi gaseasca drumul care li se potriveste in viata, favorizand conexiuni benefice. Astfel, cei nascuti sub influenta acestui Palat vor fi ajutati in tot ceea ce planuiesc, reusind sa isi indeplineasca visurile, cu ajutorul oamenilor pe care ii intalnesc in drumul lor. Aceste persoane sunt in permanenta cautare de cunoastere.

Sunt pasionate de stiinte adesea si fac cariera in diverse domenii de cecetare. O persoana nascuta in acest semn este adesea o persoana care studiaza ardent si pentru care, cunoasterea lumii se dovedeste a fi cea mai frumoasa si atragatoare provocare.

In relatii romantice isi vor cauta adesea oameni cu care sa impartaseasca aceleasi valor si acelasi nivel intelectual. Uneori pot suferi dezamagiri adanci.

Horoscopul ASTERIAN: Muzele (5 februarie – 18 februarie)

Nativii influentati de palatul Muzelor se nasc sub semnul norocului financiar. Pot fie sa fie mostenitori de avere, fie, in timpul vietii dezvolta abilitatea de a castiga si inmulti sume de bani.

Acesti nativi sunt lideri innascuti, adora sa fie frunte si sa isi exercite puterea. O fac cu egoism uneori. Cei mai multi dintre ei se bucura de faima, reputatie si respect. Sunt persoane puternice si increzatoare care atrag printr-un farmec aparte si o prezenta de spirit rar intalnita.

Horoscopul ASTERIAN: Aegaeon 19 februarie – 3 martie

Acest Palat al lui Aegaeon vorbeste despre puterea de a vindeca conditia umana, din punct de vedere spiritual, emotional, dar si fizic.

Cei nascuti in acest Palat au puterea de a schimba lumea. Isi vor alege adesea meserii de vindecatori – medici sau psihologi, cei mai pragmatici dintre ei, sau vor fi mistici si vor activa in diverse domenii metafizice, cei inclinati spre latura spirituala.

Adesea adora sa se afle in compania altor persoane, dar acesti oameni au nevoie si de timpul lor, de momentele lor de regasire si de introspectie. Presiunea problemelor este uneori prea grea. Acest stil de a se inchide in propria cochilie le poate afecta relatiile amoroase, persoanele dragi neintelegand adesea ca trebuie sa lase spatiu si timp acestor oameni sa se reculeaga si sa revin atunci cand ei simt.

Horoscopul ASTERIAN: Himera (4 martie – 16 martie)

Himera ne ridica aspiratiile spirituale. Persoanele nascute in acest Palat demonstreaza tuturor ce inseamna lipsa de egoism si ce inseamna umanitatea. Aceste persoane au o inima mare, cat sa incapa o lume intreaga in ea. Sunt persoane idealiste si filantrope, se implica in diverse cauze si ar face orice pentru o lume mai buna.

In dragoste impresioneaza prin caldura, poeticitatea si romantismul lor. Au si talente artistice desavarsite, datorita sensibilitatii de care dau dovada.

Sensibilitatea lor le da uneori batai de cap in lumea dura a celorilalti oameni, care par sa nu ii inteleaga pana la capat.

Horoscopul ASTERIAN: Procus (17 martie – 30 martie)

Procus, Zeul adancurilor guverneaza acest palat. Celor nascuti sub influenta acestei zodii le este garantata prosperitatea. O persoana nascuta in aceasta zodie are succes in viata, s-a nascut sa conduca si sa castige.

De asemenea, aceste persoane sunt bine-dispuse mai tot timpul. In ciuda dorintei lor de a fi in frunte tot timpul, nu fac acest lucru in mod egoist, ei fiind atenti si la cei din jurul lor si cand un bun prieten sau cineva din fa,ilie are nevoie de sprijinul lor, vor fi acolo negresit. Prietenia este cel mai valoros sentiment in opinia lor si ceea ce, pe fiecare ne face sa fim cu adevarat oameni.

Nu vor inchide usa niciodata cuiva care are nevoie de ajutor si vor face tot ce le sta in putinta sa ajute la rezolvarea oricarei situatii. Este mai dificil sa faca acest lucru atunci cand si ei, la randul lor, au nevoie de sprijin. In astfel de momente, interesele lor vor prima cu siguranta.

Horoscopul ASTERIAN: Maia (31 martie – 12 aprilie)

Acest Palat este Palatul abundentei. Iar persoanele nascute in Palatul Zeitei Maia au o viata pusa sub semnul abundentei. Sunt persoane responsabile si dedicate.

Au un talent in a avea grija de oameni. Mai mult decat atat resuesc sa ii inteleaga si sa ii incurajeze atunci cand au nevoie. Sunt persoane iubitoare si calde, e o adevarata placere sa te afli in preajma lor, unde te simti mereu in siguranta si gasesti sprijin si intelegere. Cand imbatranesc, li se accentueaza si mai tare aceste trasaturi, iar zambetele acestor persoane aduc fericire pentru oricine le iese in cale.

Datorita talentului lor de a avea grija si a se dedica, reusesc sa isi cladeasca adesea familii reusite si cresc copii frumosi, dupa un sistem de valori bine definit.

Acest articol are la baza informatii ce se gasesc pe site-ul http://www.asterianastrology.com/

Sursa: garbo.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.