Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Olimpia îşi va plăti datoriile în doi ani. Salarii mai mici pentru personalul administrativ

Consiliul Judetean Satu Mare, Alexandru Horvath (26)Consilierul Alexandru Horvat, membru în Comitetul Director al Olimpiei, a prezentat în şedinţa de astăzi măsurile care s-au luat la nivelul conducerii clubului în vederea plăţii datoriilor, ce acumulate depăşesc 800.000 de lei.

Horvat a afirmat că s-a renunţat la o parte din activităţi, s-au redus salariile personalului administrativ, astfel încât Olimpia să poată continua şi în următorul sezon.

“Având în vedere situaţia precară şi faptul că s-a dat o sumă importantă pentru datorii la FC Olimpia, în primul Comitet Director am aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli unde am renunţat la o parte de activităţile pe care trebuia să le desfăşurăm, şi la o parte din cheltuielile suplimentare care am dorit să nu se mai facă, în aşa fel încât FC Olimpia să-şi poată continua activitatea şi după acest sfârşit de campionat, să avem o continuitate şi în campionatul 2016-2017. Am stabilit obiectivul pentru sezonul regulat: clasarea în primele şase având în vedere că ne dorim să  participăm în play off”, a afirmat Horvat.

Consilierul a precizat că prin reducerea salariilor se face o economie de 21.000 de lei până la finalul acestui an.

“Tot în şedinţa de astăzi am stabilit salariile pentru cei din administrativ. Cu responsabilitate vă spun că am luat fiecare salariat şi toate aceste salarii, tocmai datorită faptului că vrem să avem continuitate. Au fost diminuate cu o sumă corespunzătoare şi facem o economie la bugetul clubului până la sfârşitul anului de până la 21.000 de lei. S-a făcut o eşalonare a firmelor prestatoare, din cei 800.000 de lei, dl. preşedinte a avut această sarcină de a discuta cu fiecare firmă unde noi avem datorii în aşa fel încât în doi ani să ajungem cu cheltuielile la zero. S-au înţeles şi lucrul acesta se poate întâmpla. Din sumele alocate de către Consiliul Local şi Consiliul Judeţean în prima etapă s-au plătit cotizaţiile către bugetul de stat, cheltuielile pentru activităţile desfăşurate, având în vedere că a demarat acest retur, taxe la FRF, salarii, cazare, masă şi transport. La fel am stabilit în Comitetul Director ca suma de 1,2 milioane lei să rămână pentru desfăşuararea activităţii din vară. Cred că ne putem îndeplini obiectivul dacă toate aceste măsuri le ducem la îndeplinire, stafful tehnic împreună cu cei din Executiv”, a spus Horvat.

El a mai precizat că toate cheltuielile clubului vor fi făcute publice pe un site.

“Am rugat conducerea clubului transparenţă totală în cheltuirea banului public, s-a implementat un site unde vor apărea toate activităţile, tot ce se desfăşoară la club, toate cheltuielile şi toate facturile care se plătesc lunar”, a mai spus Horvat.

4 comentarii

  1. Ciprian Bretan Răspunde

    Vorbiti de transparenta dupa ce ati refuzat accesul reprezentantilor suporterilor la sedinta de Comitet director???? Cine va mai crede domnilor?

  2. Ultras Răspunde

    daca nu erau suporterii astia habar nu aveau la ce nivel se ridica datoriile clubului!

  3. aldo Răspunde

    Ca idee, mister manager: de ce nu se dau abonamente,bilete gratuite la scolari, clasele 1-8.?
    in cazul acesta, precis elevul va fi insotit de un adult, care oricum va plati intrarea.
    Sau e gratuit intrarea pentru elevi ? si nu sunt informat?

  4. florica Răspunde

    Felicitari domnule HORVAT punei la respect pe aserviti lui Stef si pe amantul lui Papici care au un singur scop de a devaliza banul public pe orice cai!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.