Ultima actualizare: azi, 17:12
Locale

Județul Satu Mare, la Târgul de Turism al României

targ turism satu mareÎn perioada 25-28 martie 2016 Județul Satu Mare participă la cea de-a XXXV-a ediție a Târgului de Turism al României, organizat în cadrul Romexpo din București. Acest expo reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume. Ediția din anul precedent a găzduit un număr de cca. 280 de companii din domeniul turistic, atât din România precum și din alte 23 de țări. Târgul a fost vizitat de peste 30.000 de oameni.

Județul Satu Mare participă cu un stand de 10 mp, amenajat în stil tradițional. Vizitatorii vor putea obține informații despre destinațiile turistice din județ, posibilități de cazare, de petrecere a timpului liber, precum și despre evenimentele care vor avea loc în regiunea noastră pe tot parcursul anului. De asemenea, potențialilor turiști le vor fi oferite materiale informative despre județul nostru.

Obiectivul participării la acest eveniment este de a prezenta și promova potențialul turistic județean, de a realiza contacte cu specialiști în domeniu, de a consolida prezența noastră pe harta turistică națională și internațională.  

Sursa: Consiliul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Undă verde pentru reabilitarea parcărilor. În prima fază se va lucra la cele din Micro 17, Carpați I și II

Consilierii locali sătmăreni au aprobat, în cadrul ședinței de azi, documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico...

Închide