Ultima actualizare: azi, 14:06
Locale

Undă verde pentru reabilitarea parcărilor. În prima fază se va lucra la cele din Micro 17, Carpați I și II

consliul local satu mareConsilierii locali sătmăreni au aprobat, în cadrul ședinței de azi, documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico economici la modernizarea parcărilor din cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II.

Obiectivul specific al investiției constă în modernizarea parcărilor cu scopul îmbunătățirii situației din interiorul curților, eficientizarea locurilor de parcare pe platformele existente, astfel încât să se realizeze cât mai multe locuri fără sacrificarea de spațiu verde, folosind cât mai eficient suprafețele carosabile. O atenție deosebită s-a acordat arborilor existenți, cu valoare ambientală.

Astfel, în scurt timp vor începe lucrările de modernizare în 19 cvartale din cartierul Micro 17, precum și în 11 cvartale din cartierele Carpați I și Carpați II. De altfel, cetățenii din aceste zone au putut observa că au fost aduse bordurile pentru aceste parcări.

Costul total al acestor lucrări se ridică la circa 8,5 milioane de lei. După ce aleșii locali au votat cele două puncte de pe ordinea de zi, consilierul UDMR Masculic Csaba l-a întrebat pe primarul Dorel Coica de unde va avea Primăria bani pentru aceste lucrări deoarece, potrivit spuselor acestuia, în bugetul pe 2016 al municipiului Satu Mare nu sunt prevăzute aceste sume. Primarul s-a rezumat la a spune că va da un răspuns în scris.

Tot în cadrul ședinței de azi, consilierii locali au mai votat un proiect de hotărâre prin care 49 de sătmăreni sunt scutiți de 50% din valoarea impozitului pe acest an, în baza unor cereri depuse în prealabil. 

8 comentarii

 1. un satmarean Răspunde

  Care ar fi probabilitatea ca Tehnic Asist sa castige licitatia, sau ambele licitatii, 100% sau 99,9(9)? Posibil sa vedem din nou lucrari de “inalta” calitate…

 2. cetatean Răspunde

  Se vede înalta calitate în miile de gropi din oraș !

 3. Bravo Răspunde

  Te iubim domnule primar!

 4. miuta Răspunde

  COica O NULITATE

 5. satmarean Răspunde

  Aprobarea indicatorilor alora nu inseamna nici ca sunt bani nici ca se va face ceva vreodata. Inseamna doar ca domnii consilieri sunt deacord cu sumele estimate de proiectanti…

 6. Nemeth Răspunde

  Vin alegerile =)))) trebe sa faca cineva ceva :))))

 7. roby Răspunde

  las ca prinde VAKOND KFT lucrarile si va fi jegu si noroiul de pe lume asa cum a fost pe V.Lucaciu vreo 4 luni de zile

 8. putica Răspunde

  Consilier: D-le primar si acele 8 milioane de unde luam?
  COica: !%^@%!^#%!%#*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bilanţul Tribunalului Satu Mare. Dosare mai puţine şi sentinţe mai precise

Conducerea Tribunalului Satu Mare, formată din preşedintele Nilda Preda Târnoveanu, vicepreşedintele Mihai Ciorcaş şi conducătorul Departamentului de Informare şi Relaţii...

Închide