Ultima actualizare: azi, 17:12
Locale

Marșul bolilor rare la Carei

mars boli rare careiAsociația Werdnig Hoffman Carei și Direcția de Cultură Carei, cu sprijinul Instituțiilor de Învățământ din municipiu, Direcției de Învățământ și Sănătate Carei, Poliției Municipiului Carei, Poliției Locale și Jandarmeriei au organizat azi un marș cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare. Marșul s-a desfășurat pe traseul: Amfiteatrul din fața magazinului Oțelul – Centru Cultural Carei (str. Iuliu Maniu), via Primăria Municipiului Carei.

După marș, participanții s-au oprit la Centrul Cultural Carei unde Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură Carei, și Robert Veres, președintele Asociației Werdnig Hoffman Carei, au spus câteva cuvinte despre semnificația acestei zile.

Marșul se află la cea de a șasea ediție în municipiul Carei. Obiectivul principal al Zilei Internaționale a Bolilor Rare este acela de a sensibiliza publicul larg și factorii de decizie cu privire la bolile rare și impactul acestora asupra vieții pacienților.

Organizatorii mulțumesc Poliției Municipiului Carei, Poliției Locale și Jandarmeriei, pentru sprijinul acordat în vederea bunei desfășurări a manifestării și își cer scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Carnavalul personajelor din opera lui Creangă, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Judeţeană Satu Mare, instituție publică de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Satu Mare, în parteneriat cu Grădinița cu program...

Închide