Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Negocieri ALDE-PSD-UNPR pentru candidaţi comuni la Satu Mare

Adrian StefPreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, lider al ALDE, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă că în judeţ se poartă discuţii cu PSD şi UNPR în vederea stabilirii unor candidaţi comuni, însă deocamdată nu s-a luat nicio decizie.

Ştef a subliniat că organizaţiile locale au libertatea de a alege cum doresc să se prezinte în campania electorală din iunie, fiind foarte multe localităţi unde liderii doresc să meargă mai departe împreună în formulă PSD-ALDE-UNPR.

“Suntem pe punctul de a creiona liste în toate localităţile. Avem o discuţie în perioada următoare cu partenerii noştri de la PSD şi UNPR, cu cei cu care am susţinut guvernul Ponta. În foarte multe localităţi organizaţiile noastre locale doresc liste comune, doresc să aibă candidaţi comuni. Avem această libertate să decidem separat pe localităţi, în funcţie de specificul local, că vom avea liste comune, vom avea liste separate, vom avea candidaţi comuni sau nu. Aici depinde foarte mult de cum s-au înţeles organizaţiile la nivel local. În multe locuri am avut o colaborare foarte bună, tocmai de aceea vine opţiunea din teritoriu că dorim colaborarea“, a declarat Ștef.

El a spus că şi situaţia de la judeţ şi municipiul Satu Mare va fi clarificată în curând.

 

12 comentarii

  1. Câinele Răspunde

    Toate bagaboantele (ALDE,PSD,UNPR) la un loc ! Cine se aseamănă se adună ! Si va mai dați mari liberali !

  2. florica Răspunde

    Daca veti apuca si nu va duce DNA Stefulica puta mica!Speram sa nu va lase sa apucati sa mai distrugeti acest judet !

  3. Sătmărean Răspunde

    Numai prin negocieri mai obțineți ceva. Fără PSD sunteți morți!

  4. Vali Răspunde

    Toti negociaza. De fapt nu chiar toti ci doar cei care au cu ce sa negocieze. ALDE are cu ce. Restul e vorbarie

    • CRISTI Răspunde

      ALDE un refugiu al penalilor din toate partidele,Stef ,Silaghi, PAPICI,scursurile satmarului acum aduna pe toti cei cu doasare penale,, vorba aia cine se aseamana se aduna !!

  5. Sulea Răspunde

    Dupa cum se zvoneste DOVOR a fost baiat cuminte si a scris mult intr-o luna la Beciul Domnesc asa ca smenarilor aveti zilele numarate!!!

  6. stefan Răspunde

    PSD are oameni capabili, tineri bine pregătiţi profesional, nu are nevoie de tine ADI.

  7. griga Răspunde

    SIsi= DNA, nelu iordache, Stefucă, prostulică = penalu , conflict de interese…. mă eu vă sfatuiesc prietenește fuga repede și vă pitiți, ca ăștia nu se joacă vă iau !!!!!! Poate va fi bine pt. voi în Papua Noua Guineee, Ruanda, Lesotho sau Burundi.. alegeți iute că vine țunami și pt. voi!

  8. griga Răspunde

    mă iertați revin și vă rog să îi luați cu voi și pe directorii poponei de la Tradiții, Laszlo Rubenștein din Amați și secretarul de partid de la Odoreu, Pop-uluică Felici-că, puțtă mică de la muzeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.