Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Prefectul cere vigilență maximă în cazul gripei porcine din Ucraina

sedinta prefecturaPrefectul Eugeniu Avram a solicitat reprezentanţilor instituţiilor cu atribuţii în domeniul epidemiologic, responsabilitate, vigilenţă şi profesionalism pentru a preveni apariţia gripei porcine pe teritoriul județului Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a convocat azi două ședințe de lucru. de la ora 10.00 s-a întâlnit cu Grupul de suport tehnic pentru apărarea împotriva inundaţiilor fenomenelor meteorologice periculoase şi accidentelor la construcţiile hidrotehnice în vederea actualizării planului de măsuri conform adresei nr. 523/CPP/25.01.2016 primite de la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.  

De la ora 12.00, a fost convocat în ședință Grupul de suport tehnic pentru asistenţă medicală de urgenţă în caz de dezastre şi epidemii ca urmare a înştiinţării Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ Satu Mare de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la apariţia epidemiei cu virusul AH1N1 (gripa porcină) pe teritoriul Ucrainei. Prefectul Eugeniu Avram a cerut membrilor acestui grup de suport tehnic elaborarea unui plan de măsuri ce urmează a fi prezentat şi supus adoptării în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urma acestor dezbateri s-a stabilit convocarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în vederea prezentării si adoptării planurilor de măsuri actualizate pentru anul în curs a celor două grupuri de suport tehnic.

Prefectul Eugeniu Avram a cerut reprezentanţilor instituţiilor cu atribuţii în domeniul epidemiologic, responsabilitate, vigilenţă şi profesionalism pentru a preveni apariţia unor astfel de cazuri în judeţul nostru. Şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va avea loc miercuri 3 februarie, de la ora 10,00, în sala mică a Palatului Administrativ. 

Sursa: Prefectura Satu Mare

2 comentarii

  1. ligia Răspunde

    Domnul prefectus URMĂRIT PENAL de DNA ne da În continuare lecȚii! Alo filopesedistu!,capra lui Govor, urmaritu penal cu moralitatea lipsĂ, VALEA VALEA = DEMISIA DEMISIA! Talpașita!

    • x Răspunde

      ligia vrei sa mananci kktul care o sa iasa la suprafara in scurt timp si apoi o sa ti retragi cuvintele in genunchi in pozitia CURVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.