Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Scandal la Olimpia. Suporterii cer demisia sau demiterea președintelui Băbuț

 

conferinta galerie olimpia1Galeriile Olimpiei Satu Mare, Sezione Ostile și Commando Oli, reunite în Peluza Sud, solicită demiterea sau demisia președintelui Clubului, Dan Băbuț. Reprezentanții galeriilor l-au acuzat azi, în cadrul unei conferințe de presă, de management defectuos și de aroganță pe actualul președinte al Olimpiei.

                Liderul celor două galerii, Ciprian Bretan, a arătat că în momentul de față managementul clubului lasă mult de dorit, dând ca exemplu faptul că numărul spectatorilor la meciurile de acasă ale Olimpiei au scăzut de la 8.000, la meciul de baraj pentru liga a treia cu Someșul Oar, la cel mult 200 în prezent, iar datoriile clubului au ajuns la circa un milion de lei. Liderul galeriei a mai spus că a solicitat date despre evidența contabilă, însă a fost refuzat de conducerea clubului, astfel că cere și un audit extern. Suporterii Olimpiei au mai spus că, în cazul în care va fi dat publicității un document din care să reiasă buna gestionare a clubului, atunci ei îi vor recunoaște meritele actualului președinte Dan Băbuț. Dar sunt convinși că nu va fi cazul.

                Tot cu această ocazie, reprezentanții galeriilor Olimpiei au mai afirmat că nu s-a făcut nimic pentru a-i atrage pe copii la stadion, acesta arătând într-o stare deplorabilă. De asemenea, suporterii au mai afirmat că în 2010, când a fost demarat acest proiect, s-a spus că la Olimpia Satu Mare vor fi folosiți doar jucători sătmăreni, iar acum sunt plătiți cu mulți bani jucători aduși din altă parte și care nici măcar nu dau randament.

conferinta galerie olimpia2

                Reprezentanții galeriilor Olimpiei Satu Mare au afirmat că, sub formă de protest, nu vor mai susține Olimpia la meciurile de acasă și se vor rezuma doar la a transmite mesaje. Ei au spus că vor continua această formă de protest până ce actualul președinte al Clubului Olimpia Satu Mare își va da demisia sau va fi demis. ”Vrem schimbare, transparență, reducerea cheltuielilor la club și atragerea de sponsori pentru că acum Olimpia nu are decât un singur sponsor. Performanța sportivă nu este atât de importantă acum”, a mai precizat Ciprian Bretan.

                Mai mult decât atât, suporterii echipei fanion a fotbalului sătmărean își doresc să se revină la vechea denumire de Olimpia 1921 Satu Mare, considerând că actuala denumire, Olimpia 2010 Satu Mare nu mai este de actualitate. 

9 comentarii

  1. Nume Răspunde

    ca sa faci performanta tre sa bagi bani la greu.
    Banii astia s-au bagat in masina lui Babut.

  2. Iuhas Sebastian Răspunde

    Cipri Bretan nu este liderul galeriei, poate liderul Co, Sezione Ostile nu are un lider !

    • Radelean Răspunde

      Nea Cipri Bretane….vezi-ti de catering, si lasa fotbalul, ca nu e cazul sa te afirmi si aici. Poate in timpul liber, in loc de conferinte de presa, te ocupi de restantele din biznisul cu lovalul de pe Iuliu Maniu nr 5, ca indata intervine presciptia datoriilor. In rest, sanatate,

  3. Iulian Răspunde

    Niciun sponsor nu va veni vreodata la o echipa fara identitate, clonata, care nu-si detine istoria si palmaresul. E foarte greu sa se renunte la denumirea Olimpia2010, cata vreme aceasta a fost singura portita pentru a inregistra echipa. Cand s-au semnat actele s-a argumentat ca Olimpia 2010 e o echipa distincta de echipa-fanion a orasului, si doar in aceste conditii, prin adaugarea cifrei 2010 (anul infiintarii clubului) s-a permis existenta acestei echipe. Probabil, peste cativa ani, cand se va face ordine in hatisul legislativ, Olimpia2010 va fi obligata sa-si schimbe denumirea din cauza furtului de identitate sportiva pe care-l practica in acest moment. Babut stie asta, chiar el amintise lucrul asta cand s-a infiintat (atentie, nu reinfiintat!) echipa in 2010.

  4. Ciprian Bretan Răspunde

    Corect! Cu precizarea ca nu ma erijez in liderul vreunui grup din Peluza Sud, cu atat mai putin al intregii peluze.

  5. Ciprian Bretan Răspunde

    Corect! Cu precizarea ca nu ma erijez in liderul vreunui grup din Peluza Sud, cu atat mai putin al intregii peluze.

  6. Ciprian Bretan Răspunde

    Corect! Cu precizarea ca nu ma erijez in liderul vreunui grup din Peluza Sud, cu atat mai putin al intregii peluze.

  7. nicu Răspunde

    Sper ca sa-i intrebe DNA-ul cum au cheltuit banii PUBLICI cei din conducerea orasului pe fotbal.Au facut-o deja la primaria Tirgu Mures,Baia Mare etc.Noi avem in SM fotbalisti,baschetbalisti,cantareti bugetari,adica platiti din taxe si impozitele noastre.Peste tot in lume fotbalul este o afacere privata care se vinde foarte bine.La noi este o afacere publica in care niste politicieni locali isi fac imagine pe banii nostri.Mai bine ar cheltui acesti bani pe infrastructura,pe programe sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.