Ultima actualizare: azi, 20:48
Locale

Răzvan Panait – El este tânărul care a prins agresorul ce a tâlhărit casiera de la CBA

razvan panait (1)Un tânăr de 17 ani este eroul care a prins bărbatul ce a agresat-o pe femeie pe bdul Transilvania. Răzvan Andrei Panait este din Negreşti Oaş, se afla în centrul oraşului și când a auzit  strigătele disperate ale femeii,  a luat-o la fugă după tâlhar pe dig. Tânărul a reuşit să-l prindă şi să-l predea Poliţiei.

Astăzi, 03 februarie, în jurul orelor 10:55, Poliţia a fost sesizată prin 112,  de către casiera de la CBA din Satu Mare, despre faptul că pe B-dul Transilvania din Satu Mare a avut loc o tâlhărie.

În fapt, K. Gabriela, de 43 ani, din Satu Mare, casieră la o societate comercială, în timp ce se deplasa pe b-dul Transilvania, a fost deposedată prin violență, de către un bărbat, de o geantă ce conținea suma de 72.000 lei, bani proveniți din încasările societății pe care intenționa să îi depună la bancă.

Până la sosirea patrulei de siguranţă publică cetățenii care se aflau în apropierea locului faptei l-au imobilizat pe autor predându-l polițiștilor. Autorul a fost identificat în persoana lui K. Arnold, de 23 ani, din localitatea Livada. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Tâlharul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi instanţei de judecată.

8 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Bravo!

 2. Norick Răspunde

  2 Bravo ! 🙂

 3. Chuck Norris Răspunde

  3 bravo!….. pot sa ies la pensie!

 4. supermanul Răspunde

  Mai egsista oameni normali in SM!!!

  Bravo

 5. Vasile Răspunde

  Ast ar trebui sa fie model, nu ipocritul ala de la madaras

 6. Felicitari Răspunde

  Felicitari Razvan!
  Dumnezeu sa iti rasplateasca fapta buna ce ai facuto inzecit!

 7. ardelean Răspunde

  Dar luptatorii de la Militia Locala unde erau? Cumva la amenzi date cersetorilor sau soferilor care parcau unde le-a lasat buldozerele primarului lo? Sau luptatorii cu kalasnikoave de mai luna trecuta? Speriau toti copii iesiti la plimbare cu mitralierele si cagulele lor, dar cand e de prin un gainar nimeni nicaieri. Doar la bilant ce i-am mai auzit, ca au dat zeci de mii de lei amenzi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.