Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Sătmărean condamnat la închisoare pe viaţă

arestSătmăreanul Nagy Marcel din Giungi, cel care anul trecut şi-a omorât părinţii iar pe mama sa a răstignit-o pe o scândură, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Preşedintele secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare, judecătorul Mihai Ciorcaş, a declarat astăzi, în cadrul şedinţei de bilanţ, că printre sentinţele date de judecătorii sătmăreni anul trecut s-a aflat şi cea mai grea pedeapsă din România, şi anume detenţie pe viaţă. Magistratul a precizat că această pedeapsă se aplică rar, ultima condamnare la închisoare pe viaţă fiind dată la Satu Mare în cursul anului 2009, coincidenţa face că tot de către acelaşi judecător.

Sentinţa a fost aplicată lui Nagy Vasile, de 36 de ani, din satul Giungi, care şi-a omorât ambii părinţi, iar pe mama sa a răstignit-o, fiind în stare de ebrietate. După crimă, bărbatul a mers la preotul din sat și i-a mărturisit fapta. Crima a șocat întregul județ. Mama bărbatului a fost găsită de polițiști pe jumătate dezbrăcată și răstignită pe o scândură iar pe tatăl său înjunghiat în inimă și stomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.