Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sătmărenii, țepuiți pe față la Kaufland. Metoda este ingenioasă

teapa de la kaufland satu mareProfitând de neatenția sătmărenilor, cei de la Kaufland se străduiesc să-i înșele cât mai mult posibil, folosind metode cât se poate de ingenioase.

Spre exemplu sâmbătă, în jurul orei 12.00, standul de detergent Ariel, ambalat la pungi de 10 kg, era amplasat chiar pe culoarul central ca și cum s-ar afla la promoție. Numai că prețurile afișate nu erau în concordonanță, așa cum se vede și în fotografia alăturată.

Deasupra standului, cei de la Kaufland au afișat cât se poate de mare că reducerea este de 13%, adică prețul a fost redus de la 87,08 lei/10 kg, cel inițial, la 79,39 lei/10 kg, în prezent. În primul rând, diferența de preț nu este nici pe departe de 13%. Dacă ar fi fost așa, atunci prețul trebuia să fie de circa 75 de lei.

Mai mult decât atât, cu litere mici, sătmăreanul este informat că prețul pe kilogram la detergent este de 7,5 lei. Dacă se face doar un calcul simplu, cu un kilogram de detergent care costă 7,5 lei, în niciun caz, 10 kg nu pot costa 79,39 de lei.

Întrebată despre anomalie, una dintre angajatele supermarket-ului nu a știut ce să răspundă, rezumându-se la a constata că este o greșeală, astfel că a chemat-o pe șefa de raion. Nici aceasta nu a știut să dea o explicație clară la ce s-a întâmplat, presupunând doar că s-a greșit eventual la cartonașele cu cifre care compun prețul.

Cert este că nu este primul caz de acest gen la Kaufland Satu Mare, sătmărenii postând pe site-rile de socializare mai multe fotografii de acest gen. În această situație, sătmărenilor li se recomandă să caște bine ochii dacă își fac cumpărăturile aici, altfel vor fi nevoiți să deschidă larg punga.

2 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Vineri vroiam sa cumpar ceva cascaval Edammer in ” actiune”.Doamna de la “raion” mi-a spus ca deja a trecut ( aprox. ora 11 )ca a venit o pizzerie si a cumparat tot stocul.Presupun ca era vorba de citeva zeci de kilograme,nu una doua,si presupun ca nu s-a eliberat factura,deoarece parca aceste supermarketuri nu au voie sa efectueze vinzari en-gros.Aviz Garda Financiara.Cum aceasta cantitate nu va trece de pe o zi la alta poate si termenul de valabilitate va fi depasit.Aviz….Sau un cascaval cu cit e mai vechi,mai mucegait este mai maturat,mai de calitate.

  2. ileana Răspunde

    duminica am cumparat un kg de banane.am ridicat de pe cintar plasticul care era puse pe ea.si un leu era diferenta de pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.