Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Satu Mare are buget. Dan Băbuţ, luat la întrebări de consilieri

Consiliul Local februarie 2016 (4)După mai multe discuţii în contradictoriu şi o amânare, Consiliul Local Satu Mare a aprobat în şedinţa de astăzi bugetul local al municipiului Satu Mare. Discuţiile dintre consilierii UDMR-PNL şi primarul Dorel Coica au început de câteva zile, însă după ce au depus 40 de amendamente, consilierii au căzut de acord şi au votat proiectul.

Fiind an electoral, nu au lipsit însă criticile, opoziţia criticând multe dintre activitățile Executivului.

Unul dintre subiectele cele mai discutate a fost banii alocaţi pentru sport. Consilierul UDMR Magyar Lorand, a  vrut un plan de redresare şi eficientizare a banului public la Clubul Sportiv Municipal şi dacă este cazul desfiinţarea  unor ramuri sportive.

De asemenea, acesta a criticat activitatea preşedintelui clubului Olimpia, Dan Băbuţ, acuzându-l că a cheltuit bani fără să aibă sursele asigurate, adică a cheltuit mai mult decât i-au alocat Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Satu Mare, lucru ce a adus la adunarea de datorii serioase.

Consiliul Local februarie 2016 (23)

După mai multe discuţii, bugetul a fost aprobat în unanimitate.

Bugetul Local de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2016 este în valoare totală de 265.025.811  lei, din care: 216.689.354 lei la Secţiunea de funcţionare și 48.336.457 lei la Secţiunea de dezvoltare.

Un comentariu

  1. supermanul Răspunde

    Olimpia dracului trebuie desfintat sau 0 sponzorozari pentru fotbal e inutil!!!
    Mai bine sa bage bani in alte sporturi mai importante!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.