Ultima actualizare: ieri, 18:59
DRM
Locale

Șoferul unui TIR din Satu Mare, rătăcit în Timișoara. A avariat două mașini (FOTO)

tir timisoaraȘoferul unui TIR înmatriculat în județul Satu Mare s-a rătăcit astăzi în centrul Timişoarei. Opiniatimişoarei.ro scrie că TIR-ul a avariat două maşini parcate şi s-a oprit disperat în faţa magazinului Bega.

Şoferul n-a calculat bine nici distanţele şi a intrat pe strada Proclamaţia de la Timişoara, unde a agăţat un autoturism pe care l-a târât în altă maşină.

“Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, şoferul de TIR a oprit mastodontul în dreptul intersecţiei cu Augustin Pacha. Traficul în zonă a fost dat peste cap, în spatele tirului formându-se coloană de maşini. Unii şoferi, s-au urcat în cele din urmă pe bordura ce separa carosabilul de linia de tramvai şi şi-au continuat drumul peste şine”, scrie opiniatimisoarei.ro.

Una dintre maşinile avariate aparţine unui avocat faimos din Timișoara: Carin Doru Antonescu.

După zeci de minute, cu ajutorul unui trecător, tirul a fost scos pe cealaltă parte a drumului pentru a debloca circulația. Șoferul trebuie să suporte pagubele create.

 Sursa FOTO: Opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Petrică Mureșan, omul anului 2015 la Satu Mare (FOTO&VIDEO)

Cunoscutul interpret de muzică populară Petrică Mureșan a fost desemnat omul anului 2015 în cadrul Galei Laureaților Sătmăreni, eveniment ajuns...

Închide