Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Accident în fața Casei de Modă. Femeie rănită grav (FOTO&VIDEO)

Accident Casa de Moda (8)Un grav accident de circulație s-a produs azi, în jurul orei 15:15, în fața Casei de Modă. O femeie s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis dinspre Casa de Modă înspre stația de autobuz și a fost lovită de un SUV Mercedes. În urma impactului, femeia a fost aruncată circa 5 metri și a rămas întinsă pe asfalt.

La scurt timp, la fața locului au ajuns și polițiștii și un echipaj SMURD. Paramedicii i-au acordat femeii primul-ajutor, după care au transportat-o la Urgențe.

Șoferul SUV-ului a fost testat cu aparatul etilostest, însă rezultatul a fost negativ. Din primele cercetări, se pare că vinovată de producerea accidentului a fost femeia rănită, care deși se afla la doar câțiva metri de două treceri de pietoni, a preferat să traverseze strada prin loc nepermis.

Polițiștii continuă cercetările.  

26 comentarii

  1. ciolan Răspunde

    Va scapa ca doar e fiu lui muresan de la pnl si ginerele lui bud cu plazza, la asta i trebuie pista de avion la ce bolid are

    • Catalin Răspunde

      Daca are un “bolid”,nu inseamna ca este vinovat!Doamna a traversat prin loc nepermis!

    • Muresan P Răspunde

      Ta bag in mata de dobitoc ! De ce anume trebuie sa scape ?
      Puteai sa fii tu șoferul …….cretinule

      • ciolan Răspunde

        asa te a invatat ma ta sa vorbesti taran bogatan cu mertan unde te crezi pe mosia lui tactu din paulesti mah jegosule

      • Bula giulgiu pe. Răspunde

        Din păcate copii plătesc păcatele părinților.

    • Țânțaș Malina Răspunde

      Tie iti trebuie pista pentru prosti,Analfabet ce esti! , putea sa fie oricine la volan!

  2. Beres Arnold Răspunde

    hat igen es ujbol ki derul a no volt hibas mert nem a gyalogos atjaronal ment at ! de nem baj hogy a mercis is anyira vaganz iu hogy egy feket se tudod nyomni anzyira el volt magaval hogy mijen szekerel megy

  3. Marius Răspunde

    Șoferul e fiul lui Petre Muresan, fostul presedinte al PNL SM, si totodata e sotul blondei Dana Bud, cu care de altfel are un copil.

    • Tana Răspunde

      Si ce legatura are asta cu accidentul?!!:-)))

    • Ayana Răspunde

      Asa, si?

    • Ligia Răspunde

      Va roade invidia! Ce conteaza cine si ce conducea? Putea fi oricine la volanul oricarei masini. Ideea e ca daca alegi sa traversezi intre doua treceri de pietoni (apropiate de altfel ca distanta) , iti asumi inclusiv riscul de a fi lovit de orice masina condusa de absolut oricine. In cazul de fata rautatile chiar nu-si au rostul.

  4. Unu' Răspunde

    Adevărul e că vina este a ambilor, și a pietoantei și a șoferului! După cum bine punctează Ligia mai sus, în zonă erau 2 treceri de pietoni pe care, pietoanta trebuia să treacă, dar la care treceri și șoferul trebuia să reducă viteza de deplasare (aterizare, decolare, survol … după plac!) …

  5. Henrieta Ardelean Răspunde

    Cât de imbecili si lipsiți de scrupule pot fi unii?!?!? Se folosesc de necazul omului pentru a arunca cu noroi!!! Sa va fie rusine! Nu va puteți numi oameni cu o astfel de mentalitate?! Ce contează fiul cui este, când femeia nu a traversat strada regulamentar?

  6. Funar Răspunde

    Evident ca nu are leg cine e la volan . Fix 2 treceri sunt . Oricum femeia e de vina

    • Fara Cap Răspunde

      Nu ii important cine ii la volan? Tu veizi unde ii masina? PE CONTRASENS.
      Femeia venea de la Casa de Moda si el trage de volan in partea stanga (spre Casa de Moda) lovind femeia cu partea dreapta a masini. Femeia aia era undeva pe la linia dubla continua
      Foarte ciudat.

  7. CanCan Răspunde

    WOW s-a mai întâmplat ceva in rahatu asta de oraș ! După ce au deschis un mall cu doua magazine familia Bud este din nou cap de afiș! Daca pulică nu avea merțanul in dotare si doar vreun logan prăfuit toată lumea spunea ” uite si la vaca aia cum traversează ,bagă omu nevinovat la bulău” ,da așa se schimba foaia ,exploatatorul capitalist fiul lui tac-su si soțul soției a aruncat in aer 5 metrii o proletara nevinovata care biata de ea fugea după bus ca ea nu era fata lui tac-su si nici soția soțului sa aibă merțan.Ce cacat! Multă sănătate proletarei si lui pulica si soției si lu tac-su ,fără număr!

    • Cacanar Răspunde

      Frustrat mai ești ! Ce legătura are ce spui tu, cu ceea ce s-a întâmplat ?! Daca nu ai fi atât de imbecil poate erai mai informat ! Săraca femeie a traversat printr-un loc nepermis , alergând spre mașina personală Skoda, care era parcata in stația de bus de vis a vis. A fost un accident nefericit. Ce contează ce mașina are respectivul? Putea fi oricine in locul lui , având o cu totul alta mașina . Mâncător de rahat !!

    • figaro Răspunde

      LIKE pentru comentariu

  8. Florin Răspunde

    PATRONU DE LE SCHIMB VALUTAR DE LA FERRYS INVEST II DE VINA CA A TOT FUGIT DUPA FEMEIE SA II SCHIMBE BANII SI NU A LASAT-O IN PACE.

  9. victor Răspunde

    mai bine sa lasam rautatile deoparte si sa-i uram insanatosire grabnica doamnei..

  10. Valahu Răspunde

    Ai dreptate Victor si s-a cumparam un dictionar pentru B O Z G O R A S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.