Ultima actualizare: ieri, 22:02
Locale

Caravana PNDR 2014-2020 ajunge în Odoreu

pndrÎn cadrul promovării oportunităților de finanțare prin programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, joi 31 martie 2016, ora 13:00, Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Satu Mare va organiza o întâlnire informativă în sala de consiliul a Primăriei Odoreu.

Evenimentul face parte din seria acțiunilor de promovare a PNDR desfășurate în județul Satu Mare și are ca scop prezentarea principalului instrument de dezvoltare a mediului românesc și de realizare a unei economii rurale durabile și prospere.

Sunt invitați să participe: fermieri, asociațiile din mediul rural, oamenii de afaceri sau persoane care vor să își deschidă propria afacere, reprezentanți ai autorităților publice locale, ONG-urilor și a unităților de cult.

În cadrul întâlnirii, experții din cadrul OJFIR Satu Mare vor prezenta submăsurile PNDR 2014-2020 și vor răspunde punctual întrebărilor adresate de către participanți.

Sursa: OJFIR Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bazin de înot olimpic la Satu Mare. Ce spune primarul Dorel Coica

Conducerea Primăriei are în vedere construirea unui bazin de înot olimpic la Satu Mare. Primarul Dorel Coica a afirmat azi...

Închide