Ultima actualizare: azi, 10:40
Locale

Adelin Ghiarfaş, lansat la Primărie. Vals vienez de Satu Mare (VIDEO)

Adelin Ghiarfas (13)Adelin Ghiarfaş şi-a lansat astăzi candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare din partea PNŢCD, evenimentul dorindu-se a fi o surpriză în cadrul expoziţiei de la Muzeul Judeţean dedicată omului politic Ion Mihalache.

La eveniment a fost preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, el arătându-se convins că Adelin Ghiarfaş va câştiga municipiul Satu Mare. Ba mai mult, el s-a arătat bucuros de faptul că Adelin Ghiarfaş a acceptat să candideze din partea acestui partid fiind de părere că decizia în sine de ataca primăria este un act de eroism.

“Faptul că domnul Ghiarfaş şi-a asumat acest rol de a ataca Primăria Satu Mare este un act de mare curaj, aş spune chiar de eroism, într-un oraş care este captiv de decenii”, a afirmat acesta.

În discursul său, Adelin Ghiarfaş a explicat că ideea candidaturii s-a născut în timpul petiţiei pentru reducerea cotei de impozitare a imobilelor persoanelor fizice în care îşi desfăşoară activitatea societăţi.

El nu a promis nici poduri, nici centură, ci că dacă va ajunge primar va servi interesului cetățeanului.

“Nu vă promit nimic, nici centură, nici al treilea pod. Probabil că v-aţi săturat cu toţii de al treilea pod, dar vă asigur că în tot ceea ce voi face pe primul loc va fi interesul cetăţeanului şi îmi voi folosi cunoştinţele şi abilităţile acumulate pentru dezvoltarea acestui oraş frumos”, a spus Ghiarfaș.

El propune o viziune în patru pași pe care a numit-o “vals vienez de Satu Mare”.

“Viziunea mea pentru mandatul de primar se va axa pe patru paşi, o să le zic patru paşi de vals, să zicem vals vienez de Satu Mare, care e mai ritmat şi mai alert, pentru că trebuie să recuperăm timpul pierdut”, a spus acesta.

Primul pas ar fi realizarea un audit extern la preluarea mandatului, o mai bună eficientizare a bugetului public, transparentizarea cheltuielilor. Al doilea pas l-ar reprezenta luarea unor măsuri pe termen lung care să prevadă facilităţi fiscale tinerilor la absolvirea studiilor, astfel încât să se întoarcă acasă. Al treilea pas ar fi un plan de măsuri şi facilităţi fiscale pentru  atragerea investitorilor iar al patrulea pas ar fi asigurarea infrastructurii pentru investitori, atragerea de fonduri europene.

Adelin Ghiarfaș este directorul unei agenții bancare din Satu Mare, are 38 de ani, este căsătorit și are doi copii.

16 comentarii

 1. Stramb Gheorghe Răspunde

  Si eu credeam ca-i pasa de impozite!

 2. Satmarean Răspunde

  I L U Z I I.

 3. Satmarean Răspunde

  I L U Z I I.Plange Mihalache si Coposu .

 4. pupi Răspunde

  Decât mincinosul de Coica mai bine și Zamfira.
  Olteanul a distrus tot orașul, nu te mai votam mincinosule

 5. Dik Răspunde

  Fara suparare, asta cine PLM mai e?

 6. Ce? Răspunde

  Serios?! Da’ mai exista partidul asta? Chiar, asta cine-i?

 7. Radu Pasca Răspunde

  Adelin e un tip extraordinar..pentru cei care se semneaza cu 2 litere..va fi un primar bun , mai bun decat toti de pana acum!

  • Ce? Răspunde

   Si tu esti fan-ul lui numarul 1, si unicul! 🙂 Acuma serios, cat de spalat pe creier trebuie sa fii sa faci asemenea declaratii?!

 8. ALEGATOR Răspunde

  LACUL LEBEDELOR PE VALS.

 9. USL la Satu Mare Răspunde

  Domnul Ghiarfas vine de la PC, marele partid care l-a dat in Satu Mare pe Cristinel Fanel Smadu! Il mai tineti minte? Un falit care daca nu pleca angajat la Tarom ajungea pe strazi!Asa se face politica in Satu Mare si asa stiu Silaghi si Stef sa-si recompenseze oameni. Sefi a Tarom, secretari de stat, etc

 10. pinochio Răspunde

  am un vecin care vrea sa candideze si el dar stie doar dansul pinguinului si face parte doar din asociatia de bloc. trebuie sa faca cerere la primarie sa candideze?

 11. nicu Răspunde

  Ionica Nistor o ajuns la falitii astia de la PDL.Mai bine lasa-te de politica!

 12. Felicia Lucia Silaghi Răspunde

  Succes …e nevoie de un suflu tanar ….oameni capabili si intelectuali…ne/am saturat de aceeasi Marie cu alta PALARIE!!!

 13. Istorie Răspunde

  Maaamaaaa! Iara bolnavul ala de Nistor?!!! La al catelea partid e deja zgubiliticul asta?! Mai lipseste ametita aia cu ochi de sticla si partidul asta inexistent s-a autodetonat singur! 🙂

 14. vlad Răspunde

  …..astia sunt oamneii lui Basescu!!! avocatul diavolului pavelescu uita cand a stat la terasa la masa cu Basescu,uite-l si pe mustaciosul de Nistor mare activist PD-L si fost consilier judetean,vrea inapoi la cascaval ,astia sunt viitorul judetului!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
A început modernizarea a nouă străzi din Negrești-Oaș

Primăria Negrești-Oaș a început în cursul acestei luni lucrările de modernizare pe nouă străzi din oraș, în cadrul unui proiect...

Închide