Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Bărbat agresat în propria curte. Tinerii care i-au luat portmoneul, reţinuţi

bataie stradaDoi tineri din Negrești Oaș au fost prinși la scurt timp după ce au comis o tâlhărie. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 27.03.2016, în jurul orei 23.50, Poliția Oraș Negrești Oaș, a fost sesizată telefonic prin apel 112, despre faptul că persoane necunoscute l-au agresat pe Gheorghe D. de 56 de ani din localitate, în curtea locuinței sale, deposedându-l de portmoneu.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Poliției Oraș Negrești Oaș, care, în urma activităților specifice desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Negrești Oaș, au reușit în scurt timp identificarea principalilor bănuiți de comiterea infracțiunii.

Astfel, s-a stabilit că  A.P. de 18 ani și B.B. de 17 ani, ambii din Negrești Oaș, au agresat victima aflată în curtea locuinței sale după care i-au sustras portmoneul din buzunar,  în care avea  50 euro si 200 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate, iar cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului cu propunere de sesizare a instanței pentru luarea de măsuri preventive.

Sursa: Poliţia Satu Mare

          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.