Ultima actualizare: azi, 11:37
Locale

Profi face angajări în Satu Mare. Se împart modele de CV prin cartiere

profi3Magazinele Profi caută personal, metoda de recutare fiind una directă către oameni. De câteva zile se împart prin căsuțele poștale flyere cu Fișa candidatului, pe care oamenii pot direct s-o completeze și să o trimită la departamentul resurse umane al companiei.

Magazinele Profi anunță că au posturi disponibile de casier/lucrător comercial, vânzător mezeluri, vânzător legume fructe, recepționer marfă, șef magazin sau adjunct șef magazin.

Fișa candidatului cere cât mai multe date personale, precum și experiența profesională, studii, aptitudini, postul pentru care aplicați dar și în ce magazin doriți să lucrați și ce așteptări salariale aveți.

În cazul în care doriți să vă alăturați echipei Profi din Satu Mare puteți să vă trimiteți CV-urile pe mail la [email protected] sau pe fax la numărul 0256 444 416.

Maniera de recrutare personal este una direcționată către populație, impactul anunțului de posturi disponibile fiind cu siguranță atins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident pe Careiului. Un copil rănit şi trei maşini avariate

Accident pe Careiului. Duminică, la ora 17.20, polițiștii sătmăreni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, produs pe...

Închide