Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Bărbat internat în spital după ce a căzut dintr-o căruță. La un pas să-și rupă coloana vertebrală

urgente satu mareUn bărbat în vârstă de 63 de ani a ajuns în acest week-end la Urgențe fiind grav rănit după ce a căzut dintr-o căruță. În urma acestui eveniment, pacientul a suferit un traumatism cranian și la nivelul coloanei cervicale și s-a ales cu mai multe fracturi costale. Bărbatul a fost internat în cadrul sectiei Chirurgie.

Tot în stare gravă, dar în urma unui accident rutier, la Urgențe a ajuns și un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a suferit un tramatism sever soldat cu fracturi deschise, multiple, la nivelul ambelor gambe. Pacientul a fost operat și este internat în momentul de față la Ortopedie.

La acest sfârșit de săptămână, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare au ajuns 467 de pacienți. Printre aceștia s-au numărat și nouă persoane bătute, șase aflate în stare avansată de ebrietate, trei victime ale unor accidente de circulație și trei mușcați de câini.

Tot în acest week-end, la Urgențe a fost înregistrată prima persoană din acest an înțepată de căpușă. Este vorba despe un copil în vârstă de 5 ani care locuiește în mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.