Ultima actualizare: azi, 13:57

Locale

Concertul caritabil pentru Dragoș se amână. Care sunt motivele

dragosConcertul caritabil ce urma să fie organizat azi, de la ora 18.00, la Filarmonica ”Dinu Lipatti” de artiștii sătmăreni pentru a aduna fonduri pentru micuțul Dragoș, se amână datorită faptului că părinții copilului au reușit să adune suma necesară pentru costurile operației ce urmează a fi făcută în străinătate.

Anunțul cu amânarea concertului a fost făcut pe Facebook de organizatorul principal al acestui, directorul Școlii de Arte, Mircea Deac.

”Dragi prieteni, spectacolul umanitar pentru Dragoș, care trebuia sa aibă loc în 22 martie la Filarmonică, se reprogramează pentru o data ulterioară care va fi anunțată din timp”, sună anunțul lui Mircea Deac pe site-ul de socializare.

Familia Sabou, părinții lui Dragoș, au reușit să adune toți cei 40.000 de euro necesari pentru operația lui Dragoș, jumătate fiind adunați în urma campaniilor caritabile, jumătate fiind donați de omul de afaceri sătmărean Vasile Lucuț.

Micuțul Dragoș va fi operat la o clinică de specialitate din Belgia, iar în prezent părinții copilului fac demersurile necesare apnetru a ajunge acolo. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.