Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Debut cu dreptul a lui Bolba. Olimpia – CSM Râmnicu Vâlcea, 2 – 1 (FOTO)

olimpiaNoul antrenor principal al Olimpiei Satu Mare, Mircea Bolba, a debutat cu o victorie, echipa sătmăreană pregătită de el reușind să invingă cu 2 – 1 pe CSM Râmnicu Vâlcea.

Scorul a fost deschis în minutul 25 de Brata. După ce Muntean insistă la o minge în flancul drept, centrează de pe linie, Brata se înalţă la şase metri cu Samson, câştigă duelul aerian şi reia cu capul în stânga, reuşind să-l învingă pe Fildan, care a rămas neclintit pe linie.

Cu un minut înainte de pauză, sătmărenii majorează diferența pe tabela de marcaj. Mărkuş interceptează o minge respinsă uşor în faţă de Stoica, şutează pe jos de la 25 de metri şi majorează scorul. Fildan, îngenunchiat în 2 metri, era pe minge, însă a scăpat-o printre mâini, gafând incredibil.

În repriza a doua, oaspeții au avut mai mult inițiativă, dar Olimpia a stat bine în teren, reușind și câteva contraatacuri tăioase. Abia la finalul meciului au reuşit să reducă din diferență. În minutul 90, Vasile preia o minge în stânga careului, pătrunde, dă mingea pe lângă Muntean şi, sub ochii arbitrului Avram, se agaţă intenţionat de piciorul sătmăreanului şi cade. Centralul dictează penalty extrem de uşor. Stoica bate de la 11 metri direct sub transversală, fără şanse pentru Băican.

Însă, până la finalul meciului nu se mai întâmplă nimic notabil și Olimpia reușește prima victorie din sezonul de primăvară, și ia o gură de oxigen în lupta echipei pentru a evita retrogradarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.