Ultima actualizare: ieri, 23:23
Locale

Fotbaliștii de la Olimpia au oferit mărțișoare de 1 Martie

martisoare Olimpia (2)Cu prilejul primei zile de primăvară, fotbaliștii echipei fanion a județului au ieșit în Piața Libertății  pentru a oferi suporterițelor mărțisoare din partea Clubului Olimpia Satu Mare.

 Astăzi la amiază, sătmărencele care au trecut prin centrul vechi al orașului s-au întâlnit cu o echipă de băieți îmbrăcați în echipamentul clubului sătmărean și care ofereau mărțișoare. Tinerii sportivi au fost însoțiți de președintele clubului sătmărean, Dan Băbuț, și coordonați de căpitanul Cosmin Iuhas.

Ora a fost extrem de nimerită, având în vedere faptul că liceenele noastre ieșeau deja de la școală și astfel nu au scăpat de fotbaliștii atenți în a le oferi un simbol al primăverii. Fotbaliștii au stat de vorbă cu trecătoarele, care le-au urat mult succes în următoarele meciuri, dar au fost și puși pe glume.

Totodată, le-au invitat să participe în număr cât mai mare la meciul de sâmbătă de pe teren propriu când vor întâlni echipa ”U” Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Grădinița Guliver vestește primăvara. S-au prins în horă și au împărțit mărțișoare

Preșcolarii din toate grupele de la Grădinița Guliver au participat azi la acțiune intitulată ”Când primăvarea sosește, Guliver o vestește”....

Închide