Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Surpriză pentru Florin Gardoș. O fostă colegă de generală trăiește în același oraș cu el, Southampton

georgiana colega de generală a lui Florin GardosInițiatorul campaniei Români Ca Lumea, fotbalistul sătmărean Florin Gardoș, nu are nici măcar idee că în același oraș cu el din Anglia, Southampton, trăiește și o fostă colegă de clasă din școala generală. Este vorba despre  Giorgiana Borhidan, care este un alt român ca lumea care îi învață pe străini că românii nu sunt hoți și cerșetori, scrie www.romanicalumea.com.

Giorgiana și Florin au făcut împreună școala generală la Satu Mare. De la 16 ani se descurcă singură, muncește, fără să ceară sprijinul părinților săi. A făcut modelling în România și vorbește patru limbi străine: engleza, franceza, spaniola și italiana. Prima dată a plecat din țară la 20 de ani. A mers în Italia, unde a lucrat ca barman și ospătar patru ani.

Acum are 26 de ani, iar prima dată în Anglia a plecat în 2014. Giorgiana a plecat în Anglia cu doar 150 de lire și a stat o perioadă la o prietenă. S-a angajat la un magazin alimentar pentru o lună, apoi a lucrat ca ospătar la un restaurant timp de un an, după care a fost recepționeră la un hotel și un cabinet oftalmologic. Acum lucrează la un hotel în Hyde Park din Southampton.

Giorgiana este un exemplu de român ca lumea care a plecat într-o țară străină și muncește cinstit și, chiar dacă la început i-a fost mai greu, nu a renunțat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.