Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Gala Laureaților Negreșteni, la a XVII-a ediție

Gala Laureatilor negresteniProfesorii și elevii din Negrești-Oaș care au înregistrat performanțe școlare, extra-școlare sau sportive vor fi premiați vineri, 4 martie 2016, în cadrul celei de-a XVII-a ediții a Galei Laureaților Negreșteni. Evenimentul anual este organizat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa de Cultură și instituțiile de învățământ din oraș.

Gala Laureaților va avea loc de la ora 16.00, la sala de evenimente Dallas din Negrești-Oaș, iar la eveniment vor participa peste 500 de elevi și profesori, dar şi oficiali ai oraşului Negreşti-Oaş. Evenimentul îi va avea în prim-plan pe cei mai merituoşi elevi, care au obținut premii la olimpiade sau diferite concursuri extra-școlare.

Primarul Aurelia Fedorca a declarat că prin acest eveniment se dorește recunoașterea meritelor profesorilor și ale elevilor și stimularea acestora.

”Gala Laureaților a devenit deja o tradiție și mă bucur să văd că dascăliii și elevii o așteaptă. Este modul prin care ne exprimăm recunoștința față de profesorii și elevii merituoşi, care au înregistrat rezultate bune la olimpiade și concursuri, dar și față de sportivii care au făcut performanță. Vream să le arătăm cât de important este ceea ce fac ei pentru comunitate și să-i stimulăm să devină și mai competitivi”, a precizat Aurelia Fedorca, primarul oraşului Negreşti-Oaş.

Gala Laureaților Negreșteni a fost organizată pentru prima dată în anul 1999, atunci când a debutat ca o gală a sportivilor, iar ulterior s-a extins și a devenit un eveniment al întregului oraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.