Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Hoț din locuințe, arestat la Ardud. A spart casa unui ardudan plecat la muncă în străinătate

hot arestatÎn cursul zilei de ieri, a fost identificat și reținut un bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință din Ardud. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40%.

În data de 14 martie, la ora 17 :30, I.P.J. Satu Mare  a fost sesizat prin apel la 112 de către o femeie din Ardud despre faptul că persoane necunoscute au intrat în locuința fratelui său, care este plecat la muncă în strainătate, de unde au furat diverse bunuri.

 În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din Ardud, în cursul zilei de ieri a fost identificat principalul bănuit de comiterea furtului, în persoana lui Panait G. de 41 ani, dintr-o localitate din județul Galați, aflat la muncă la o stână de oi din zonă.

Cercetările au stabilit că acesta a intrat  într-una din nopțile anterioare prin efracție în locuința respectivă de unde, profitând că nu este nimeni acasă, a furat produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 4.000 lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunere de luare a unor măsuri preventive. 

Un comentariu

  1. ijhbkj Răspunde

    prejudiciu recuperat in totalitate si 4000 lei e o estimare aberanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.