Ultima actualizare: azi, 14:10

Sport

Olimpia, scor de neprezentare la Brașov

brasov olimpiaOlimpia Satu Mare a piedut dureros, la scor de neprezentare, în deplasarea de aseară de la Brașov, meci transmis în direct de Digisport 1 și Dolce Sport1.

Meciul începe foarte bine pentru sătmăreni care, în prima repriză ratează niște ocazii rarisime prin Munteanu min 3, Kanalos min 13, Mărkuș min 16. Dar se intră la vestiare cu 0 – 0.

Și debutul părții a doua aparține sătmărenilor când Kanalos (min 53) ratează iar o ocazie mare. Imediat după această fază, Olimpia primește două goluri ciudate, Manole în minutul 53 trimite de la marginea careului, mingea îl atinge pe Mureșan și intră în plasa porții: 1-0. Băican iese accidentat, rezerva Șuta intră parcă neîncălzită și automat se face 2-0 în min 64. Vagner centrează din dreapta în careu, Andor câştigă duelul aerian cu Ciul şi trimite cu capul peste Şuta la colţul lung, ieşit din poartă. Iar din acest moment nimic nu se mai leagă în jocul Olimpiei.

Bolba încearcă să schimbe ceva din mers dar degeaba. Ca și în meciul cu Vâlcea, benzina echipei se termină prin minutul 60 și jucătorii Olimpiei nu mai pot alerga. Pe fondul acestui joc, în minutul 90 gazdele primesc gratuit un penalty și se face 3 – 0.

Olimpia rămâne pe 10 în vreme ce FC Brașov urcă pe patru și cu datorii de 18 milioane de euro pe cap mai speră la play off!

Pentru Olimpia urmează sâmbătă, de la ora 11.00, un meci foarte important acasă cu rivalii de o veșnicie de la FC Baia Mare. Suporterii speră într-o victorie a sătmărenilor.

Olimpia: Băican (Şuta ’57) – Ciul (Buhăescu ’65), Fl. Mureşan (cpt.), I. Tătaru, Iuhas – Onicaş, R. Rus (D. Lukacs ’63) – D. Muntean, Kanalos, Brata – Mărkuş
Antrenor: Mircea Bolba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.