Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Părinții lui Dragoș s-au hotărât. Unde va fi operat copilul

dragosMama lui Dragoș, Raluca Sabou, a anunțat că, în ciuda atentatelor teroriste de ieri dimineață din capitala Belgiei, băiatul va fi operat la un spital din Bruxelles.

”Având în vedere evenimentele triste petrecute în Belgia, noi mergem înainte și vom vira banii în contul spitalului, urmând ca ei să ne comunice data intervenției. Mulțumim tuturor pentru ajutorul acordat, pentru fiecare gând și pentru mesajele de încurajare (am citit fiecare mesaj)! Mulțumim medicilor care ne-au îndrumat și ne-au ajutat, fundațiilor care ne-au sprijinit și ne sprijină în continuare, mulțumim preoților care au povestit despre cazul nostru în Biserici, mulțumim mult mămicilor care au colindat străzile de dimineață până seara, unele cu copii în sisteme, mulțumim firmelor mari și mici care ne-au susținut cauza și mulțumim familiei și prietenilor care ne-au stat alături și ne-au sprijinit! Datorită vouă, TUTUROR, am reușit să strângem suma necesară intervenției!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Raluca Sabou.

Mama lui Dragoș mai spune că ieri au fost finalizate actele necesare plecării, urmând ca în zilele următoare să afle data exactă când vor pleca spre Bruxelles și când va avea loc interveția chirurgicală.

În ciuda faptului că deocamdată toate cursele aeriene spre capitala Belgiei sunt deviate, părinții lui Dragoș sunt hotărâți să se deplaseze cu avionul deoarece o călătorie de peste 20 de ore cu mașina este prea mult pentru copil. 

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Bunul Dumnezeu să vă ocrotească în fiecare clipă și să vă întoarceți acasă cu un copil sănătos!

  2. Bratianu Răspunde

    Mult succes si multa sanatate!
    PS: nu pot sa nu observ ca postarea parintilor micutului este un exemplu de transparenta in cheltuirea banului public (forma diferita, dar totusi bani publici). Nu am auzit vreun politician sa dea socoteala in felul asta… Ma bucur ca am putut si eu contribui la insanatosirea urmasului unor astfel de oameni. Mi-ati dat speranta ca tara asta mai are o sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.