Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Prima ediţia a concursului naţional de dans sportiv „Cupa Cetate Ardud”

dans sportiv ardudClubul de dans sportiv ,,Dans Club `92” Satu Mare, în colaborare cu Primăria şi Conslilul local Ardud, alături de Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea” din Ardud, anunţă organizarea primei ediţii a Concursului Naţional de Dans Sportiv – CUPA CETATE ARDUD, care va avea loc sâmbătă, 12 martie, în Sala de Sport din Ardud.

La baza organizarii acestei competiţii naţionale stă colaborarea de doi ani a antrenorilor Ioan şi Gabriela Mergheş cu Primăria şi Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea” din Ardud. Cei doi antrenori sunt iniţiatorii dansului sportiv din Satu Mare, iar în anul 2014 tot ei au fost iniţiatorii dansului sportiv şi în Ardud. Aceştia s-au bucurat de oportunitatea de a începe o colaborare cu o persoana înclinată spre artă, tradiţie şi cultură, domnul Primar Ovidiu Marius Duma, care de la început a susţinut ideea organizării unei competiţii naţionale de dans sportiv.

La startul competiţiei sunt 37 de categorii, acestea fiind împărţite pe grupe de vârstă începând cu cea de 4 ani, până la 35. Programul competiţiei începe la ora 8:00 dimineaţa, urmând ca deschiderea oficială să fie la ora 15:00. Surpriza din partea organizatorilor va fi un show excepţional de dansuri Standard şi Latino cu Veronika Myshko şi Volodymyr Lyatov, campionii Ucrainei de 8 ori şi câştigătorii de anul acesta a Cupei Ucrainei la toate secţiunile: Standard, Latino şi 10 Dansuri la categoria Adulţi. Totodată, suntem onoraţi şi de prezenţa unui arbitru internaţional, d-na Oleksandra Myshko din Uzhgorod, Ucraina.

Pentru competiţia din Ardud se pregătesc intens atât sportivii legitimaţi la Dans Club `92, cât şi perechile de dansatori din Ardud care speram să aiba un debut frumos, fără mari emoţii la competiţia de sâmbătă. Îi aşteptăm cu mare drag în special pe cei din comunitatea Ardudului, să intre în familia dansului sportiv. Totodată, anticipăm şi întâlnirea pe ringul de dans a tuturor celor care îndrăgesc dansul sportiv de la toate Cluburile de dans sportiv din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.