Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Satu Mare a rămas azi noapte fără apă. Nemulțumiri pe Facebook

apa apaserv satu mareSătmărenii au rămas aseară fără apă din cauza unui scurt-circuit produs la Uzina de apă de la Mărtinești. Angajații Apaserv au remediat după o perioadă de timp defecțiunea, însă sistarea apei a stârnind o adevărată revoltă pe site-urile de socializare.

”În seara zilei de luni, 7 martie a.c., din cauza unei avarii pe instalaţia electrică de la Uzina de Apă Mărtineşti, s-a sistat furnizarea apei potabile în municipiul Satu Mare. Pentru remedierea situaţiei produse, echipele de intervenție S.C. Apaserv Satu Mare S.A. au intervenit cât se poate de repede, rezolvând cu maximă operativitate toate disfuncționalitățile apărute, în vederea reluării în timpul cel mai scurt a furnizării apei potabile. Pe această cale ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor și mulțumim pentru înțelegere. S.C. Apaserv Satu Mare SA dorește să furnizeze apă de calitate, în regim continuu, tuturor utilizatorilor săi. Astfel, rămânem non-stop la dispoziția clienților noștri la numărul de telefon al dispeceratului: 0734.221.096, la Sediul unităţii şi la Biroul de Relații cu Clienții din Satu Mare sau pe email la adresa [email protected], se arată în comunicatul de presă al SCApaserv Satu Mare SA.

Lipsa apei nu a rămas fără urmări pe site-urile de socializare. O sătmăreancă a postat pe Facebook un clip cu mașina ei de spălat care s-a defectat din cauza sistării apei, însoțit de următorul text. ”Mulțumesc SC Apaserv Satu Mare SA că zilnic ne opriți apa pe str. Alexandru Odobescu la ore cunoscute doar de către dumneavoastră! Probabil că la ora aceasta ori vă confruntați cu un deficit de precipitații, ori super firmele care vă execută lucrările de reabilitare au mai spart nişte conducte…aşa cum bine ne-au obişnuit şi în cursul anului trecut! Nu este suficient că plătim tarife mult mai mari decât în alte oraşe mai civilizate pentru o apă de o calitate extrem de scăzută şi pentru nişte servicii care lasă de dorit, nedemne de secolul în care ne aflăm, ba mai mult de atât ne-o mai şi opriți când considerați dvs de cuviință!”, spune sătmăreanca.

O altă sătmăreancă s-a plâns de faptul că, ajunsă acasă aseară după servici, a fost nevoită să se spele cu apă minerală. ”8 Martie a început foarte bine: FĂRĂ APĂ LA ROBINET! La ora 00.15 minute, când am ajuns acasă de la repetiție, hop surpriza: nu curgea strop de picătură de apă. Și uite așa, am experimentat spălatul pe mâini cu apă minerală!”, a spus aceasta pe Facebook. 

Un comentariu

  1. ciolan Răspunde

    vorba lui iohannis G H I N I O N !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.