Ultima actualizare: azi, 20:48
Locale

Dedeman a început interviurile la Satu Mare. Face peste 100 de angajări

dedemanDedeman a început de astăzi, 8 martie, interviurile pentru recrutarea personalului necesar magazinului care urmează să fie deschis în Satu Mare.

Anunțurile de angajare au fost postate pe site-ul propriu, căutându-se: economist, referent economic, casier, personal curățenie, referent în gestiune economică, lucrător comercial, tehnician service și închirieri scule, referent livrări la domiciliu, consultant vânzări, stivuitorist, dispecer monitorizare, coordonator magazin, consultant vânzări – raion instalații termice, coordonator transport marfă, recepționer marfă, agent securitate incintă, consultant vânzări la raionul materiale de construcții, consultant vânzări proiecte, șef raion. CV-urile încă se mai pot depune.

Profilul candidaților trebuie să fie unul cu excelente abilități de comunicare, interrelaționare și lucru în echipă, harnic, perseverent, onest cu simț al responsabilității. Se oferă un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), traininguri de vânzări și produse, posibilitatea dezvoltării în carieră.

Interviurile au început astăzi de la ora 10:00, specialiștii de la Dedeman urmând a face peste 100 de angajări în Satu Mare. 

2 comentarii

  1. lucian sebastian marius Răspunde

    buna ziua as dori un loc de munca pe postul de lucrator comercial pe raionul lemn

  2. Andrei Olah Răspunde

    Buna ziua as dori sa fac parte din ecipa dedeman ca livrator la domiciliu momentan sant tacsimetris orasul al am an palma va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.