Ultima actualizare: azi, 12:52
Locale

Satu Mare a avut succes la Târgul de la Berlin. Cu ce s-a prezentat județul la acest târg de turism (FOTO)

targ berlin primulÎn perioada 9-13 martie 2016 are loc cel mai mare târg de turism din lume, Târgul de Turism de la Berlin unde județul Satu Mare participă pentru prima dată. Suprafața târgului este de 160.000 m².

România are un stand modern de 400 m², cu peste 50 de participanți din partea județelor și a firmelor private, Satu Mare fiind regiune parteneră. În cadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Prezența noastră la acest târg este îmbogățită prin participarea meșterului popular Mare Ana care expune obiecte lucrate manual precum păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi, etc., dar și prin prezența maestrului olar din Vama, Istvánfi Géza.

Seara României a avut loc în 9 martie, fiind un eveniment savurat de toți cei prezenți. Pe lângă prezentarea regiunii partenere, participanții au putut gusta din produsele culinare tradiționale și binecunoscutele băuturi alcoolice.

Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și vicepreședintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota, Ciocan Gheorghe și Gindele Emeric, administratorul județului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al Județului Satu Mare. Ca invitat de onoare, miercuri, 9 martie, standul României a avut-o pe Anca Pavel Nedea, președintele Autorității Naționale de Turism care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă, felicitând județulSatu Mare, în calitate de parteneri pentru standul foarte bine organizat. Anca Pavel Nedea a plecat de la standul județului Satu Mare cu promisiunea că în cel mai scurt timp va face o vizită la Satu Mare, timp în care vor fi perfectate detaliile privind un infotrip în județul nostru, dar și modul în care Satu Mare se poate prezenta în revistele de turism din Berlin.

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic). 

9 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Turism? La Satu Mare? Hahahahahaha.

  P.S. Se putea sa nu apara si Stef in poze?

 2. Unu' Răspunde

  Ce-o adunatura de … penali in prima poza …
  Scarbos!

 3. Satmarean Răspunde

  Analfabetul ciocan gheorghe cel mai reprezentativ. Bine ca nu l-ati asezat langa Dl Ambasador,ori acesta stia si s-a orientat.Trebuia ca din delegatie sa faca parte si un primar F D G R .

 4. asder Răspunde

  Schematoria asta cu turism in SM e chiar binevenit.
  Dar cind vine neamtul cu seria 7 si vede drumurile noastre publice…restul e istorie.

 5. Vasi Răspunde

  Aloooo, Stefanealaaaa!!!! Dar, pe Brighi nu ne-o arați?!?! O delegație de hoți, curvari penali!!!

 6. Iouzsi Răspunde

  Stef a dus o pe Brighi , de ziua femeii, in Italia apoi, cică au mers la târg cu o “delegație oficială”! Halal!!! Cât ii mai țineți, fraților, pe gunoaiele astea de Bura si taurul de Ciocan!?

 7. Dan Răspunde

  Doamneeee! Când se vor trezi si sărmanii sătmăreni!? Sunteți penibili, nenorociților!!!! Pe Stef i-l știm, un papagal mincinos penal! Dar, Bura administratorul, ce administrează acum?! Ca se știe, el administra șpăgile primite de Govor si licitațiile aranjate de fiica sa, drogata, șefa prin CJ!

 8. Sătmărean Răspunde

  Când din delegația sătmăreană face parte un individ precum Sulea Claudiu, un muncitor necalificat de la Romtelecom, pus, odinioară, director la Aeroport, purtătorul de geantă al lui Ștef, directorul lui de cabinet, nu are sens să mai comentăm ceva! Rușine pentru felul în care Consiliul Județean promovează non-valorile! Sper să scăpăm de această conducere mizerabilă a județului nostru, ce a transformat meritocrația într-o vorbă goală!

 9. alina Răspunde

  Cea mai reprezentativa persoana din delegatie nu apare in poze? De ce o ascundeti pe Brigy??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.