Ultima actualizare: azi, 15:20
DRM
Locale

Serbare dedicată minunatelor mame ale copiilor de la Magic Kids: ”Mama-i zâmbet, mama-i vis”

Magic Kids, serbare 8 martie (90)Copiii de la grădinița privată Magic Kids au susținut astăzi un mic eveniment dedicat zilei de 8 Martie, la care au participat emoționate și mămicile micuților. ”Mama-i zâmbet, mama-i vis, mama-i toate câte sunt, e iubirea pe pământ”, au cântat prichindeii mamelor care asistau zâmbitoare la spectacolul celor mici.

Desigur că cei mici și-au recitat poeziile la fel de emoționați, atât în limba română cât și în engleză, umplând inimile mamelor de bucurie. Momentul artistic bilingv a binedispus audiența feminină, la finalul căruia micuții au fost recompensați cu îmbrățișări și pupici.

Evenimentul nu i-a pus la ”muncă” doar pe cei mici, ci și mămicile au fost antrenate în jocul coordonat de cele două educatoare ale grădiniței Magic Kids. Toată lumea s-a înarmat cu lipici, hârtie colorată, pietricele, flori, frunze pentru a confecționa mici grădini din hârtie pentru a însenina și mai mult atmosfera primăvăratică a grădiniței. Jocul a scos în evidență imaginația mamelor și a copiilor, colajele fiind care mai de care mai special și caracteristic personalității micuților.

Manifestarea s-a încheiat cu fursecuri și sucuri spre bucuria micuților care au ”năvălit” fericiți spre farfurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale, Publicitate
Fermierii sătmăreni își vând animalele fără acte. Ce au descoperit inspectorii DSVSA în târguri

Fermierii sătmăreni nu țin cont de prevederile legale și își vând animalele prin târgurile din județul Satu Mare fără documente...

Închide