Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Sondaj de opinie la Satu Mare. PSD şi ALDE încă în negocieri

Adrian Stef, Ovidiu Silaghi (1)Liderii ALDE Satu Mare, Adrian Ştef şi Ovidiu Silaghi, au declarat astăzi, într-o conferinţă de presă că în municipiul Satu Mare şi localităţile județului se desfăşoară sondaje de opinie în urma cărora vor fi stabiliţi  candidaţii la primării şi se va decide dacă se face alianţă cu PSD.

“Avem sondaje de opinie în derulare. După cum ştiţi, protocolul semnal la nivel central în PSD şi ALDE ne dă în fiecare judeţ, ba chiar în fiecare localitate, libertatea de a decide dacă mergem pe liste comune, dacă mergem cu un singur candidat. Avem toate variantele deschise, normal, în baza rezultatelor sondajelor de opinie pe care le-am lansat deja şi în anumite comune, şi în municipiul Satu Mare, chiar şi pe judeţ. La finalizarea sondajului avem o bază de calcul”, a spus Silaghi.

Adrian Ştef a precizat că sunt localităţi unde colaborarea ALDE-PSD este tradiţională dar şi în alte localităţi unde vor să câştige primăriile.

“În fiecare localităţi derulăm sondaje ca să vedem cum sunt situaţi candidaţii noştri, ştiu că şi colegii noştri derulează  sondaje. Este important când te aşezi la masă şi pe urmă compari candidaţii, să iei o decizie, şi mergem împreună e normal să-l susţinem pe cel cu şansele cele mai mari de a câştiga. Este firesc. Noi am avut discuţii şi cu dl. primar, şi cu dl. deputat Petric, am avut chiar şi  săptămâna asta o întâlnire. Am trecut în revistă în câte localităţi am putea să colaborăm. Este un număr destul de mare în care sunt colaborări tradiţionale, cum ar fi Crucişor, dar vrem şi altele. Unele sunt clare, altele le descoperim acum. Colaborările care au fost până acum vrem să le menţinem”, a spus Ştef.

7 comentarii

 1. florica Răspunde

  Sondajele voastre sint zero ,

 2. gherorghe Răspunde

  @florica – in mintea ta e un mare ZERO!

 3. CRISTI Răspunde

  gher,, esti vreun papagal care poarta mapa la Stef s-au esti chiar acel Sulea s-au cum il cheama care nu stie lega doaua cuvinte dar ce sa vezi e consilierul personal al acestui bisnitar

 4. Sătmărean Răspunde

  Acești indivizi din ALDE Satu Mare, Silaghi și Ștef, trebuie să dispară din peisajul politic!

 5. Dan Răspunde

  Fără PSD, ALDE e ZERO!

 6. satmarean Răspunde

  Nu trebe nici un sondaj ca sa spuna Brigitte cat o are de mare…,fireste, cota de incredere, nu la ce v-ati gandit voi.

 7. Unu' Răspunde

  coi-ca, coi-ca, te iubim, coi-ca dorel nu gasim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.