Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Tânăr prins în trafic la volanul unei mașini furate. Hoțul nu avea nici măcar permis

masina furata satu mareÎn noaptea de 13 spre 14 martie, un tânăr de 25 de ani din Satu Mare a fost depistat de către polițiștii rutieri în trafic conducând un autoturism, deși nu poseda permis de conducere. Verificările ulterioare au reliefat faptul că autoturismul era  furat.

Lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au oprit în trafic, în noaptea respectivă, pe strada Fabricii  din Satu Mare, un autoturism Dacia la volan căreia se afla Varga R., de 25 ani, din Satu Mare, care nu a putut prezenta pentru control actele personale și ale autoturismului.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cel de la volan nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Trecându-se la verificarea autoturismului, s-a constatat că acesta fusese furat cu puțin timp în urmă de pe bulevardul Transilvania din Satu Mare.

 Prejudiciul stabilit inițial la valoarea de 2.000 lei a fost recuperat, autoturismul fiind predat părții vătămate, Ioan S., din Satu Mare.

Cel în cauză este cercetat de către polițiștii de investigații criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere  fără permis și furt de auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.