Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

Un sătmărean a ajuns la Urgențe după ce s-a automutilat. S-a tăiat cu un ciob de sticlă

automutilat satu mareUn bărbat din Satu Mare a ajuns în week-end la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare după ce s-a automutilat cu un ciob de sticlă pe brațe. Sătmăreanul a spus că a vrut să se sinucidă fiind sătul de viață. Medici lde la Urgențe i-au acordat îngrijirile medicale de care a avut nevoie și, după câteva ore a fost lăsat acasă.

Tot la UPU s-a prezentat și o sătmăreancă în vârstă de 47 de ani care a încercat să se sinucidă cu medicamente. Și ea a fost lăsată acasă după ce a primit îngrijirile medicale necesare.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, la Urgențe s-a prezentat și un bărbat care a căzut de pe acoperișul casei de la o înălțime de 10 metri. Din fericire nu avea răni grave, astfel că după câteva ore a fost externat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian, la acest sfârșit de săptămână la Urgențe s-au prezentat 523 de pacienți, cu aproape 50 mai mulți decât week-end-ul precedent. Nouă dintre aceștia au ajuns aici aflându-se în comă alcoolică, cinci dintre ei fiind culei de pe stradă, cinci au fost victime ale unor bătăi iar o persoană a fost mușcată de un câine maidanez. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.