Ultima actualizare: azi, 12:39
Locale

Campania ”Vrem KFC la Satu Mare” nu e hotărâtoare. Ajută doar la negocieri

kfc satu mareManagerul Satu Mare Shopping Plaza, Radu Bud, a declarat azi, pentru PortalSM, că acea campanie de strângere a 20.000 de like-uri lansată ieri pe Facebook pentru a-i determina pe cei de la KFC să vină la Satu Mare, nu a fost inițiată de reprezentanții mall-ului sătmărean.  A recunoscut însă că îi este de ajutor în cadrul negocierilor, destul de avansate de altfel, cu reprezentanții KFC România. Dar, chiar și dacă sătmărenii vor aduna like-urile necesare, acest lucru nu va fi hotărâtor pentru deschiderea unui fast-food al companiei la Satu Mare. 

Campania ”Vrem KFC la Satu Mare” a fost lansată ieri dimineață pe Facebook, și îi îndemna pe sătmăreni să adune 20.000 de like-uri pe grupul cu același nume de pe reațua de socializare pentru a-i determina pe cei de la KFC să vină la Satu Mare. Cel care a inițiat grupul de Facebook se pare că a făcut doar o campanie de imagine. Până acum s-au adunat peste 4130 de like-uri. 

Un comentariu

  1. client Răspunde

    da da vrem KFC !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Adrian Cozma a furat startul campaniei electorale (FOTO)

Candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, și-a început campania electorală cu o lună mai devreme. Deşi startul oficial...

Închide