Ultima actualizare: azi, 18:18
Locale

Concesionarea ștrandului, anchetată de DNA. Ce se urmărește

strand satu mareProcurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au demarat o anchetă cu privire la concesionarea ștrandului sătmărean, urmărindu-se și modul în care au fost respectate sau nu prevederile contractului de concesiune.

Ancheta DNA vine la puțin timp după ce consilierii locali au respins în ședința extraordinară de marți proiectul de hotărâre cu privire la rezilierea contractului de concesiune. În cadrul Primăriei Satu Mare a fost constituită o comisie care a analizat contractul şi au propus rezilierea contractului. De aceste aspecte sunt interesați și anchetatorii.

Procurorii DNA au ridicat, la sfârșitul săptămânii trecute, o serie de documente de la sediul Primăriei Satu Mare cu privire la concesionarea ștrandului sătmărean către firma Beny Alex, deținută de Vasile Tânțaș.

Contractul de concesiune prevedea niște obligații atât pentru firma Beny Alex, cu privire la unele investiții, cât și pentru Primăria Satu Mare, cu privire la statutul juridic al unor terenuri din zonă. Din câte se pare, niciuna dintre cele două părți nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale iar de aici și până la izbucnirea unui scandal între cele două părți nu a mai fost decât un pas. 

2 comentarii

  1. mirela Răspunde

    E de-a dreptul hazliu cum mor de ciuda carcotasii care vad ca actualul primar a facut mai multe decat toti ceilalti! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Al optulea candidat la Primărie vrea grădină zoologică la Satu Mare

Cum sătmărenilor nu le era de ajuns șapte candidați la Primăria Satu Mare, astăzi a apărut și cel de-al optulea....

Închide