Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Andreea Paul: Dacă românii vor rămâne fracturaţi, UDMR va spulbera tot!

Andreea Paul (7)Deputatul PNL Andreea Paul a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că pe plan local bătălia se va da între români şi maghiari, iar dacă românii vor fi fracturaţi în mai multe partide “UDMR va spulbera tot”.

Eu cred că avem şansa la mult mai mult pentru că trăim vremuri politice în care plăcile tectonice clasice s-au destructurat. PSD nu mai are nici pe departe forţa anterioară, ei sunt foarte greu încercaţi de darea de seamă la DNA, însă îşi menţine puterea UDMR-ul, iar dacă românii vor rămâne fracturaţi în următoarea campanie la alegerile locale, atunci UDMR va spulbera tot, şi la Consiliul Judeţean şi la municipiu. Dacă românii vor înţelege că cel mai bun candidat este din partea PNL şi se vor alinia în spatele şi vor susţine candidatul PNL atunci şansele sunt foarte mari ca majoritatea cetăţenilor din Satu Mare să fie reprezentaţi în vârful judeţului şi în vârful municipiului“, a mai spus Andreea Paul.

 

 

12 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Eu sper sa se intample cum spune ea.

  • unu Răspunde

   Dute Haza pe jos doar 5-6 km de Casa ta si nu trebe nici pasapoarte la tine drage Szatmar-en. Aici doar drepturi ai sau are o obligatie doar una sa mergi ca oiele la votu si sa pui stampula pe alea Ude Mereu. Cred ca sub Sigla voastre de scrie Sza..m…ar tu Mare Rom..an tot acolo pui stampu. Asa ca lasa comentariile de prisos

   • Satmarean Răspunde

    Poate citisi si tu ca Adi si el candideaza stii cel cu Firma de paza, deci voturile vor fi si mai impartite, am o veste proasta pentru tine, ungurul castiga!

  • pirikeke Răspunde

   Nu d-le avem altul și mai bun se numește POP de la plop el se crede viceprimar în Satu Mare dar el nu vinde niciun bec pe zi .
   Kakat cu ochi.

 2. satramaren Răspunde

  acolo la bobota da, dar la satu mare nu, acasa cu tine

 3. Ion Roată Răspunde

  Doamna deputat Paul este o glumeață ! Lupta nu sa da inte romani si unguri ! Atat romanii cat si ungurii dores un singur lucru : sa trăiască mai bine. Cred ca lupta se da între partidele politice mobilate de cretini, idioți, parveniți, hoți, trântori, fripturiști, mincinoși, etc . Asta in defavoarea cetățeanului ( indiferent de etnie) . Cat despre invitația domniei sale, nici ea nu o crede ! In spatele cui sa ne aliniem ? Mai repetați va rog !

  • ion Răspunde

   In spatele intelectualului contrabandist de tigari din vama halmeu Adrian Cozma cunoscut intre prieteni sub pseudonimul Adita mana moarta!

 4. Petruska Lorand Răspunde

  Neam de straita noi stim asta!!

 5. Tomi Răspunde

  Eu cred ca doamna Andreea ori a tras ceva pe nas ori a luat-o razna. Auzi la ea candidatul PNL e cel mai bum.

 6. nicolae Răspunde

  Dacă PNL punea un candidat cu șanse de reușită…. dar așa sigur că vom avea primar udmr și asta n-ar fi o problemă, problemă e șovinismul acestuia

 7. justitiar Răspunde

  Andreea Paul v-a zis in fata adevarul, ce nu va place? Mergeti si va culcati si nu mai postati prostii si jigniri.Din pacate alegerile trebuiau sa fie in 2 tururi, asa marele Satmar e cam pierdut, timpitilor, daca nu v-ati dat seama :p

 8. ionica Răspunde

  Cine vorbeste?Una care tot unguroaica e?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Andreea Paul vrea un nou mandat de parlamentar de Ţara Oaşului. ”Îl voi obține”

Deputatul PNL Andreea Paul a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte un nou mandat de parlamentar de...

Închide