Ultima actualizare: azi, 18:48
Locale

Andreea Paul vrea un nou mandat de parlamentar de Ţara Oaşului. ”Îl voi obține”

Andreea Paul (5)Deputatul PNL Andreea Paul a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte un nou mandat de parlamentar de Ţara Oaşului.

Întrebată dacă doreşte să candideze la vreo funcţie de consilier judeţean la alegerile locale, Andreea Paul a spus să este interesată de un nou mandat de parlamentar de Ţara Oaşului. “Bineînţeles şi îl voi şi avea”, a punctat aceasta.

Sunt un parlamentar care îndrăgesc foarte mult activitatea şi în urma căruia pot să dau socoteală cu lucruri frumoase, utile pentru sătmăreni şi îmi propun să continui activitatea de parlamentar pentru sătmăreni“, a spus Andreea Paul.

Andreea Paul este originară din județul Sălaj, a ocupat mai multe funcții la nivel guvernamental, iar în anul 2012 s-a impus ca și candidat în colegiul 2 Țara Oașului, unde PDL-ul avea cele mai mari șanse de a câștiga un mandat de parlamentar. 

7 comentarii

 1. ciolan Răspunde

  Andreea o fass s a terminat cu redistribuirea voturilor, osenii sunt satui de tine ca n ai facut nimic notabil, din toamna vei fi doar DEPORTATA de Oas

 2. ghita Răspunde

  3 scuipaturi in parul tau blond vei obtine de la oseni prin redistribuire, parvenita …!

 3. Tomi Răspunde

  100% ca e drogata. Vorbește prosti si are si fata deformata in poza.

 4. satmarean Răspunde

  Sa va fie rusine postaci tembeli :). Niste analfabeti jignesc o profesoara universitara, fiind ascunsi sub un nume fals. Succes Andreea sa fi din nou deputata noastra de Satu Mare. 🙂

  • costica Răspunde

   Satmarene ceva notabil concret palpabil din partea andreeiutei tale ne spui ceva??? Ce a facut pt oas si satu mare, da lucruri care se vad nu povesti in parlament, nu a facut pt bobota zalau salaj, a face pt oas si sm sa fim seriosi, osenii si satmarenii nu dau doi lei pe fass a voastra pdlisti deghizati in pnlisti,pdl pnl aceeasi mizerie. Nu vrem ca fass sa mai ajunga la putere ca sa mai taie pensii si salarii iar ea sa se dea in porsche!!!

 5. Irina Răspunde

  Bine zici “satmarean”, vazind semianalfabetii deputati PSD, Andreea Paul e net superioara lor. A avut multe initiative in parlament si critici si propuneri in presa, in contradictie cu ceilalti deputai prosti de Satu Mare care abia stiu sa caste gura.Aici ma refer la deputatii si senatorii celorlalte partide.Succes Andreea, te vom vota la parlamentare.

  • costica Răspunde

   Asta va fi deportata de oas din toamna nici locul trei nu l va prinde, la revedere cu redistribuirea, daca o luam p aia dreapta bura a avut cu vreo 1500 de voturi peste loaza asta a voastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Penitenciarul desfășoară o campanie de informare și recrutare personal în licee

O echipă formată din funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Satu Mare desfășoară, în perioada 4 - 22...

Închide