Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Arbitru bătut de doi jucători de la Certeze chiar pe teren. Acesta a ajuns la spital

bataie-meci-de-fotbalUn nou caz de violență pe terenurile de fotbal din județ s-a petrecut astăzi la Agriș, după cel consemnat săptămâna trecută la Vama, dar meciul respectiv nu a fost organizat de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Satu Mare. Centralul meciului dintre Agriș și Certeze a fost lovit de doi dintre jucătorii oaspeți, iar în urma rănilor suferite după loviturile încasate, arbitrul Gheorghe Petreuș a fost transportat la Urgențe, unde se află în în acest moment, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unor martori oculari, cu circa 3 minute înainte de finalul meciului de astăzi dintre Agriș și Certeze, jucătorii gazdă au reușit să marcheze golul de 2 la 1. În timp ce jucătorii echipei din Agriș se bucurau de reușită, un jucător de la Certeze l-a lovit cu pumnul pe arbitru care a căzut. Nu a fost suficient doar atât. Un alt jucător, tot de la Certeze, l-a lovit cu piciorul în timp ce arbitrul era deja la pământ.

În acel moment jocul a fost întrerupt, iar arbitrul Gheorghe Petreuș a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru îngrijiri medicale, unde se află și în momentul în care au fost redactate aceste rânduri (duminică, ora 21.40).

Cazul va fi analizat în cadrul Comisiei de Disciplină a AJF, unde se va lua o decizie atât în ceea ce privește rezultatul, cât și în ceea ce-i privește pe cei doi jucători bătăuși de la Certeze. Foarte probabil, echipa oaspete va pierde meciul la masa verde cu 3-0, iar jucătorii vor fi suspendați sau chiar excluși din viața sportivă. Decizia va fi luată marți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.